Het assortiment van Aan Tafel

Op Aan Tafel vind je een uitgebreid assortiment: van vers van het land tot kant-en-klaar en van echte klassiekers tot speciale dieetvoeding. We hebben een ruim aanbod in verschillende categorieën.

Eigen merken

Wil je zo voordelig mogelijk boodschappen doen én jouw bewoners laten genieten van topkwaliteit? Door bewuste keuzes te maken kom je al een heel eind. Wij helpen je graag een handje met onze eigen merken. Met deze kwalitatief hoogstaande producten blijf je gemakkelijker binnen budget. Zo lukt het jou ook!

Kosten besparen met eigen merken

Wist je dat je gemiddeld 25% kunt besparen met onze eigen merken? Zonder dat je aan kwaliteit inlevert? Bekijk hier hoe je kunt profiteren van de beste kwaliteit tegen de beste prijs.

Maaltijdinspiratie voor iedere dag

We maken het je graag gemakkelijk! Daarom bieden we je maaltijdinspiratie voor iedere dag en hebben we een uitgebreide brochure met daarin al onze maaltijden, soepen en desserts.

onze brochure

Smakelijk lente & zomer

In de Smakelijk brochure vind je ons gehele aanbod convenience maaltijden en componenten. Hiermee doe je snel inspiratie op én stel gemakkelijk je eigen menucyclus samen. 

Speciale voeding

Aan Tafel biedt een breed assortiment aan zowel dagelijkse boodschappen als aan speciale voeding. Of je nu op zoek bent naar voeding voor bewoners met een allergie of intolerantie, kauw- en slikproblemen of een ander dieet. Zo kun je in één keer eten en drinken bestellen voor alle bewoners en dat is natuurlijk wel zo handig!

IDDSI

Smaakvolle maaltijden voor bewoners met kauw- en slikproblemen.

Eiwitrijk

Eiwitrijke producten, vers uit onze eigen keuken.

Zoutarm

Maaltijden vol van smaak, maar minder zout.

Carezzo: Eiwitverrijkte voeding

Deze producten bevatten meer eiwit per portie dan normaal. Zo krijgt jouw bewoner meer eiwit binnen zonder meer te hoeven eten.

Vegetarisch

Vleesvervangers en vegetarische opties zijn natuurlijk niet meer weg te denken.

Medische drinkvoeding

Medische drinkvoeding op basis van melk, sap of yoghurt.

Blijf op de hoogte van het assortimentsnieuws

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes op het gebied van ons assortiment? Of genieten van acties & aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.