Smakelijk lente & zomer

Elke dag een lekkere maaltijd op tafel, passend bij de wensen en behoeften van jouw bewoners. Om je inspiratie te bieden hebben wij met veel plezier een ruim aanbod aan maaltijden voor je samengesteld die vers in onze keuken worden bereid. Denk aan traditionele gerechten of juist vegetarische of wereldse maaltijden. Ook voor alle uiteenlopende diëten zoals zoutarm en IDDSI-maaltijden hebben we maaltijden. Voor ieder wat wils!

Maak je eigen menucyclus

Met onze handige maaltijdplanner maak je in een handomdraai een duidelijk overzicht van de maaltijden die op het menu staan. Dat werkt simpel: scheur de maaltijdkaartjes uit en voeg deze in de maaltijdplanner. Zo weet iedereen wat er op het menu staat. Super handig! Heb je de maaltijdplanner niet ontvangen? Kijk dan verderop op deze pagina en neem contact op met onze klantenservice.

Soepen

Voedzame soepen met 50% groenten en veel minder zout.

Tussendoortjes

Niet alleen de maaltijden zijn belangrijke eetmomenten, ook tussendoortjes zijn belangrijk.

Desserts

Smaakvolle toetjes en heerlijke ijsdesserts, we hebben het allemaal!

Losse maaltijdcomponenten

Met onze maaltijdcomponenten kun je niet alleen gemakkelijk en snel jouw eigen menu samenstellen; je kunt ook zelf aan de slag! Mix & match de verschillende maaltijdcomponenten en je creëert in een handomdraai het gerecht dat perfect past bij jouw cliënten. Je bekijkt alle componenten in ons handige overzicht. 

Benieuwd naar al onze maaltijden?

Bekijk alle producten uit onze inspiratiemenu’s in onze shop.

Regenereren

Wil je weten hoe je de maaltijden het beste kunt verwarmen? Bekijk dan onze uitgebreide video-instructie.