praktische tips voor zorgmedewerkers

Handig in de keuken

Je hoeft echt geen topkok te zijn om te zorgen voor een goed georganiseerde keuken. Als zorgmedewerker kun je dat natuurlijk ook. In zo’n keuken neemt koken minder tijd in beslag, ga je voedselverspilling tegen én eten de bewoners met meer smaak. Wil je weten hoe? Van bewaaradvies tot het opstellen van een menuplan; duik met ons in de wereld van handige keukentips en -trucs. 

Hygiëne in de keuken

Keukenhygiëne is essentieel voor de veiligheid en gezondheid van de bewoners. Bekijk onze tips & tricks voor een schone en optimaal ingerichte keuken.

Kooktips

Koken voor de bewoners kan soms een flinke uitdaging zijn. Met goede voorbereiding, de juiste instructies en culinaire tips maak je het verschil! 

Opwarmen

Het opwarmen, ook wel regenereren, van maaltijden is een belangrijke manier om snel en efficiënt een heerlijk gerecht te serveren.

Bewaren

Voor een optimale houdbaarheid is het belangrijk om producten goed te bewaren. Wat verdient daarbij extra aandacht? 

Goed eten, onze zorg

Wij weten hoe belangrijk het is om een goed georganiseerde keuken te hebben. Daarom doen wij méér dan alleen het leveren van maaltijden en boodschappen aan de zorg. Wij zijn er om jou als zorgmedewerker te ondersteunen met praktische informatie en slimme tips. Zo kun jij eenvoudig en snel zorgen voor goed eten voor jouw bewoners.

Vraag een demo aan en één van onze medewerkers neemt contact met je op om vrijblijvend kennis te maken met Aan Tafel!