Beste kwaliteit, beste prijs

Besparen met eigen merken

Wist je dat je gemiddeld 25% kunt besparen met onze eigen merken? Zonder dat je aan kwaliteit inlevert? Je profiteert met deze producten namelijk van de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Daarmee bespaar je op een slimme manier op je kosten.

Eigen merken die echt het verschil maken

Meyerij

De zuivellijn van Meyerij bestaat uit producten waar iedereen behoefte aan heeft; van authentieke roomboter en houdbare melk tot de beste room. Benieuwd naar het hele assortiment?

Meyerij

Smaakvolle zuivel

Met de trots van toen en de expertise van nu hebben we het zuivelmerk Meyerij nieuw leven ingeblazen. Zuivelproducten van topkwaliteit, waar iedereenl behoefte aan heeft. Tegen een verrassend voordelige prijs.  

Alex Meijer

Alex Meijer heeft alles wat te maken heeft met koffie en thee. Onder dit merk vind je een hele lijn food en non-food artikelen. Van  koffiebonen en thee tot suikerzakjes en koffiekoekjes. Alex Meijer biedt dus een compleet koffie- en theeconcept. De thee is fairtrade, afkomstig uit Sri Lanka, en verkrijgbaar in de meest gevarieerde smaken.

Fairtrade

Duurzame koffie en thee

Alex Meijer biedt een compleet koffie- en theeconcept. De thee is fairtrade, afkomstig uit Sri Lanka, en verkrijgbaar in de meest gevarieerde smaken.

Goudsche Waegh

Het uitgebreide assortiment van Goudsche Waegh bestaat uit diverse soorten en formaten kaas. Of je nou behoefte hebt aan plakken, blokjes, platte stukken of geraspte kaas, met deze producten heb je genoeg keuze voor het ontbijt, lunch of diner.

Goudsche Waegh

Kaas om van te genieten

Tekst Goudsche Waegh

Kern

Ons merk Kern biedt veel mogelijkheden voor verschillende kwaliteitssauzen, smaakvolle frituursnacks en bake off snacks. Kern biedt bijvoorbeeld mayonaise, ketchup, kroketten, frikandellen en worstenbroodjes. Vertrouwde smaken, bereid volgens authentiek recept. Verkrijgbaar in diverse verpakkingen zowel voor grote als kleine zorglocaties. Zo maak je eenvoudig iedere borrelhap of elk broodje compleet.

Snacks en sauzen

Onmisbaar Aan Tafel

Kern houdt het graag simpel en waarborgt de vertrouwde smaken zodat je bewoners keer op keer van dezelfde smaak kunnen genieten.

Gouden Banier

Gouden Banier is hét merk voor vleeswaren op brood, zoals verschillende soorten ham, kipfilet, gebraden gehakt, katenspek en salami. Zowel traditionele als vernieuwende vleeswaren om van elk ontbijt of lunch een feestje te maken.

Onmisbaar op brood

Gevarieerde vleeswaren

Gouden Banier blijft op zoek naar de beste producten. Het assortiment biedt alles op het gebied van gesneden vleeswaren.

Voordelige basisproducten

Door producten zoals schoonmaakmiddel, afvalzakken, servetten en placemats te vervangen door onze eigen merken bespaar je aanzienlijk op je inkoopkosten. Op jaarbasis levert dit een enorm voordeel op!

Felicia

Felicia is een complete lijn schoonmaakmiddelen, waarmee je alles in huis hebt om de woongroep zo goed mogelijk te reinigen. Een goede hygiëne is in de zorg van essentieel belang. Overstappen op Felicia is slim, want het bespaart je jaarlijks vele euro’s.
 

Take Dis

Take Dis is een koploper op het gebied van duurzame disposables, zoals bestek, servies, bekers en andere benodigdheden. Daarbuiten zijn ook servetten, placemats, afvalzakken en vershoudfolie beschikbaar. De producten bieden een goede balans tussen gebruiksgemak, doelmatigheid en design.


 

Meest verkochte eigen merken van Aan Tafel

Het assortiment van Aan Tafel bestaat uit een sterke mix van bekende A-merken én eigen merken. Ons exclusieve eigen merken-assortiment bestaat uit meer dan 1.100 producten in meer dan 100 artikelgroepen. Een greep uit échte kosten besparende producten van onze eigen merken.