De Groene Hen

De Groene Hen draagt op haar gehele assortiment het On the way to PlanetProof-keurmerk. Kippen die natuurlijk gedrag mogen vertonen, leggen de beste eieren. De leefomgeving van de kippen van De Groene Hen heeft een groene energievoorziening en zorgt zo voor een minimale uitstoot. Zo wordt een bewuste keuze een simpele keuze.

De eieren van De Groene Hen zijn de basis voor een assortiment eierproducten met een consistente kwaliteit en een enorm gebruiksgemak. En dat voor een eerlijke prijs. De Groene Hen is exclusief verkrijgbaar bij Sligro.

Kies bewust, kies de Groene Hen.

Waarom De Groene Hen eieren?

Meer over De Groene Hen eieren

On the way to PlanetProof

De productie van eieren gaat gepaard met een grote impact op ons milieu. Boeren wie On the Way to PlanetProof gecertificeerd zijn, beperken deze impact.  Ze zijn namelijk ambitieus op het gebied van energie, klimaat en dierenwelzijn. Ben jij ook bezig met het BEWUST inkopen van jouw producten? Kies dan voor De Groene Hen, een bewuste en simpele keuze.

Lees meer over On the way to PlanetProof

Eerlijk & Heerlijk

Met ons assortiment Eerlijk & Heerlijk helpen we je wegwijs te worden in de wereld van duurzame food en non-food producten. En een verantwoorde keuze te maken. Een product valt onder Eerlijk & Heerlijk wanneer het een erkend keurmerk draagt. Dit assortiment is te herkennen aan het groene blaadje.

Lees meer over Eerlijk & Heerlijk

 

Recepten met De Groene Hen

De Groene Hen eieren maken het verschil

Teun Bakker, Culinair adviseur Sligro Leiden “Ik kies graag voor onalledaagse combinaties in de keuken, zoals de combinatie van hartig en zoet. De producten van De Groene Hen gebruik ik graag. Zo is het eigeel een uitstekende basis voor een sabayon. Het eiwit blijft stevig staan en leent zich uitstekend voor meringues of een mooie mousse. En het is een verantwoorde keuze."

Ook cocktails met De Groene Hen?

Dat kan, het eiwit van De Groene Hen leent zich hier perfect voor. Met de juiste bereidingstechnieken creëer jij een mooie schuimlaag op jouw New York Sour, Pornstar Martini of alcoholvrije cocktail. Laat je inspireren.

Duurzaam aan de slag

Wil jij meer weten over hoe jij bewust(er) inkoopt, kookt, serveert en onderneemt in jouw zaak?