geniet van

Vegetarische maaltijden

Om genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen hoef je echt niet altijd vlees te eten, kikkererwten, noten of vleesvervangers maken een maaltijd nét zo compleet. Denk aan een groentelasagne of een heerlijk gerecht met vegetarische grillstukjes. Op deze pagina vind je een selectie van onze nieuwste vegetarische maaltijden én een overzicht van onze vleesvervangers en groentengerechten.

Vegetarische nuggets met wortel en gebakken aardappeltjes

Onze nieuwste toevoeging aan het vegetarische assortiment: vegetarische nuggets. Heerlijk met gebakken aardappeltjes en natuurlijk wat groenten.

Groentelasagne

Deze lasagne bevat in plaats van vlees, lekker veel groenten!

Vegetarische balletjes met jus en andijviestamppot

Deze klassieker kun je gemakkelijk veranderen in een vegetarische maaltijd en kun je eigenlijk gewoon het hele jaar door eten!

Probeer eens wat anders!

Vervang af en toe eens je vlees voor een vleesvervanger of geheel vegetarisch groentengerecht. Denk bijvoorbeeld aan vegetarische gehaktballetjes of groentenlasagne. Hieronder zetten we al onze heerlijke vervangers op een rijtje:

smakelijke

Vleesvervangers

Vervang je favoriete stukje vlees gemakkelijk voor een vegetarische variant. Net zo lekker en gezond!

de lekkerste

Groentengerechten

Je hoeft vlees niet altijd te vervangen met een 'vleesvervanger'. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een gerecht op basis van groenten. Bekijk onze groentengerechten hieronder.

Wil je alle vegetarische maaltijdcomponenten bekijken?

Dat kan! Klik op de button om naar het overzicht te gaan.