Welkom bij Aan Tafel

Boodschappen en maaltijden bestellen voor bewoners van een zorginstelling kan uitdagend zijn. Aan Tafel maakt het makkelijk, zodat jij je aandacht kunt richten op wat echt telt: jouw cliënten. Met een paar simpele stappen zorg jij dat zij elke dag aanschuiven voor een smakelijke en voedzame maaltijd. 

Bij Aan Tafel kun je rekenen op:

✔ De dagelijkse boodschappen

✔ Speciale voeding voor diverse (di)eetwensen, waaronder IDDSI

✔ Dagelijks drie nieuwe menusuggesties met recept in de maaltijdcyclus

✔ Eenvoudig budgetten beheren met een handige budgettool

✔ Wekelijks nieuwe aanbiedingen en acties

✔ En nog veel meer!

Zonder (extra) zorg Aan Tafel

Met het bestelgemak van Aan Tafel willen wij jou ontzorgen. Ons keukenteam en culinair coach staan klaar om je te adviseren over menukeuzes en specifieke (di)eetwensen. Ze geven regelmatig presentatie-, kook- en keukentips voor het bereiden van smaakvol en vitaminerijk eten en drinken. Ook organiseren we inspirerende evenementen. Ben je nu al nieuwsgierig? 

Tevreden klanten over Aan Tafel

"Door niet in kaders te denken, maar ons vooral te laten leiden door mensen, zijn we erin geslaagd om een unieke zorglocatie te realiseren."

Waar ben jij naar op zoek?

Dagelijkse boodschappen, speciale voeding of juist non-food producten? Je vindt het allemaal in ons assortiment. Ben je op zoek naar iets anders? Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Klant worden

Hoe word je klant bij Van Hoeckel Aan Tafel? Bekijk hier het stappenplan en ga meteen aan de slag.

Ons assortiment

Kauw- en slikproblemen, allergie, intolerantie, eiwitrijk, zoutarm, vega(n) of halal? Iedereen kan zonder problemen Aan Tafel.

Maaltijden

Dagelijks drie menusuggesties én direct de juiste porties bestellen met onze receptentool. Maaltijden plannen wordt makkelijker dan ooit.

Informatie & advies

Keuken slim inrichten, eten veilig bewaren of extra voedzame maaltijden verzorgen?

Onderdeel van Sligro Food Group

Sligro Food Group

Aan Tafel is een onderdeel van Van Hoeckel & Sligro Food Group. Sligro Food Group bestaat uit verschillende foodservicebedrijven in Nederland en België zoals Sligro, Java Foodservice en Sligro-ISPC.