Wonderlijke Winter

wonderlijke-winter thumbnail

Winterse kost is meer dan welkom op koude dagen. Maak er een comfortabele winter van met lekkere voedzame maaltijden en smaakvolle toetjes. Helemaal passend bij het seizoen én hartverwarmend lekker. Met deze maaltijden creëer jij de authentieke wintersfeer voor jouw bewoners. 

______________________________________________________________________

Hartverwarmende hoofdgerechten

In de winter is het heerlijk om lekkere warme maaltijden te koken. Stevige kost zoals stamppotten, stoofvlees en soepen doen het dan ook extra goed tijdens deze koude, donkere dagen. Denk aan typische winterse recepten zoals een andijviestamppot met zalm of zoete aardappelpuree met vegetarische gehaktballetjes. Allemaal even smakelijk én voor ieder wat wils. Krijg je al zin om aan de slag te gaan met één van onze recepten?

Bekijk hier alle winterse hoofdgerechten

Winterse desserts

Een heerlijk dessert sla je niet gauw over, toch? Ons team heeft weer een aantal smaakvolle desserts samengesteld. Heb je weinig tijd? Ga dan bijvoorbeeld voor een dessert wat je alleen maar hoeft uit te serveren, zoals een Boermarke karamelbavarois. Heb je wat meer ruimte om in de keuken te staan en wil je de cliënten of patiënten extra in de watten leggen? Dan zijn de slagroomsoesjes met rood fruit een goede keuze. Kortom; aan winterse inspiratie geen gebrek. Dat wordt genieten!

Bekijk hier alle winterse desserts

Zelf jouw winterse menu samenstellen? Dat kan! Bekijk alle winterproducten overzichtelijk op één pagina.

Bekijk ook