Feestelijk Pasen

Het is Pasen! Wat serveer jij tijdens de brunch? We hebben een heerlijke paastafel voor je samengesteld. Kies jij voor klassieke Koninginnepasteitjes met kippenragout of een paasstol met roomboter; er is voor ieder wat wils. Wil je naast alle feestelijke hapjes ook zorgen voor een mooie tafelaankleding? In onze shop vind je alles om de paastafel gezellig te maken. 

Hartige brunch hapjes

Geniet van onze hartige brunch hapjes. Denk aan versbelegde broodjes met zalm, eiersalade of wat brie. Ook mini quiches, saucijzenbroodjes en gehaktballetjes zullen ervoor zorgen dat jouw patiënten en cliënten een heerlijke middag hebben. Je bekijkt de recepten op onze hartige hapjes pagina.

Een zoete afsluiting

Afsluiten doe je natuurlijk met een heerlijk zoet dessert. Van chocolade paasdesserts tot smaakvolle wentelteefjes en eiwitrijke minishakes. We hebben de lekkerste (en makkelijkste) recepten voor je geselecteerd. 

Non-food assortiment

Je maakt de paasbrunch compleet met een prachtige aankleding. Dit doe je gemakkelijk én snel met de tafekleden, servetjes en tafellopers van Duni. Met de speciale paascollectie tover je jouw tafel in een handomdraai om tot een ware paastafel.

Op zoek naar paaseieren?

Pasen is niet voor niets de lekkerste tijd van het jaar: met paaseitjes, chocolade paashazen, een paasstol en heerlijke paasdesserts maak je de paasdagen bijzonder. Je bestelt ze in de shop.