Zinderende zomer

De zomer is hét seizoen van genieten; genieten van de lange dagen, het aangename weer en van heerlijke zomerse gerechten. Onze zomermaaltijden zijn natuurlijk smaakvol, gezond én klaar in een handomdraai. Wat dacht je van een zomerse Italiaanse pasta of een frisse gazpacho? Ontdek al onze nieuwe maaltijden en geniet van de zomer!

9 tips om voldoende te drinken

Op een hete dag is er maar weinig zo lekker als een verkoelend drankje; water met komkommer, citroen en munt, een vruchtensapje of misschien wel een versbereide mocktail! Toch kan het een uitdaging zijn om de cliënten of patiënten voldoende te laten drinken. Bekijk onze slimme tips en schenk die glazen maar vol! Zeker weten dat ze in no time leeg zijn.

8 tips voor een gastvrije zomer

In de zomer kun je volop genieten van mooie, zonnige dagen. Een verfrissend drankje, een luchtig tussendoortje en een zomerse maaltijd mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Benieuwd wat je nog meer voor de bewoners kunt doen als het kwik stijgt? Met déze 9 tips voor gastvrijheid creëer je het ultieme zomergevoel!