Wonderlijke Winter maaltijden

wonderlijke-winter-maaltijden thumbnail

Maak kennis met alle wonderlijke wintermaaltijden. Op deze pagina vind je inspiratie om een heerlijke winter tegemoet te gaan. Van vlees tot vega en van taart tot ijs. Laat je inspireren en geniet van ons aanbod!

______________________________________________________________________

Boeuff Stroganoff met rijst en boontjes

Ingrediënten per persoon:
Bereiding:
  1. Verwarm de boeuff stroganoff, de rijst en de sperzieboontjes volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Hak de peterselie.
  3. Schep de Boeuff stroganoff op een bord.
  4. Schep de rijst ernaast.
  5. Leg de boontjes erbij.
  6. Garneer met de gehakte peterselie.

Zalm met andijviestamppot en mosterdsaus

Ingrediënten per persoon:
Bereiding:
  1. Bak naar wens spekjes uit in de pan, laat ze uitlekken en zet opzij.
  2. Verwarm de zalm, andijviestamppot en mosterdsaus volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  3. Schep de andijviestamppot op het bord.
  4. Leg er het stuk zalm bij.
  5. Schep 3 eetlepels mosterdsaus over de zalm.
  6. Garneer de stamppot naar wens met gebakken spekjes.

Vegetarische gehaktballetjes met zoete aardappelpuree en gestoofde prei

Ingrediënten per persoon:
Bereiding:
  1. Haal de beukenzwammen uit de verpakking en snij deze los, ongveer 1 cm boven de onderkant.
  2. Verhit olie in een pan en bak de beukenzwammen kort.
  3. Laat de beukenzwammen uitlekken en zet opzij.
  4. Verwarm de vegetarische gehaktballetjes, zoete aardappelpuree en gestoofde prei volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  5. Schep de zoeteaardappelpuree op het bord.
  6. Schep de vegetarische balletjes erop.
  7. Schep de prei erbij.
  8. Garneer naar wens met de gebakken bruine beukenzwammen.

Brabantse stoofschotel met kip, rode kool en aardappelpuree

Ingrediënten per persoon:
Bereiding:
  1. Verwarm de Brabantse stoofschotel, rode kool met appeltjes en de aardappelpuree volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Schep de stoofschotel met kip op het bord of in een klein kommetje.
  3. Schep de rode kool ernaast.
  4. Schep hierbij de aardappelpuree.
  5. Garneer naar wens met een beetje bieslook.

Varkenshaasstukjes in champignonsaus met Bonne femme

Ingrediënten per persoon:
Bereiding:
  1. Verwarm de varkenshaasstukjes in champignonsaus en de Bonne femme volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Hak de peterselie.
  3. Schep de Bonne femme op het bord en verdeel deze mooi.
  4. Leg hierop de varkenshaasstukjes in champignonsaus.
  5. Garneer naar wens met de gehakte peterselie.
Geniet van de winter!

 

 

 

Winterse desserts

___________________________________________________________________________

Aardbeien bavarois
Ingrediënten per persoon:
Bereiding:
  1. Serveer in een leuk glas of in het bakje.
Boermarke karamelbavarois
Ingrediënten per persoon:
Bereiding:
  1.  Dit is een hele gemakkelijke! Serveer de Boermarke karamelbavarois in het schaaltje.
Rum-rozijnenvla
Ingrediënten per persoon:
Bereiding:
  1. Schenk de rum-rozijnenvla in een leuk kommetje of glaasje.
  2. Garneer naar wens met een toefje slagroom.
  3. Maak af met een chocolade leaf.
Slagroomsoesjes met rood fruit
Ingrediënten per persoon:
Bereiding:
  1. Haal de soesjes 10 minuten voor consumptie uit de koeling, zodat deze op kamertemperatuur komt.
  2. Leg 3-4 soesjes op een bord, snij ze horizontaal doormidden.
  3. Beleg de soesjes met wat stukjes rood fruit en verdeel een aantal stukjes rood fruit over het bord.
  4. Garneer naar wens met slagroom en poedersuiker.
Wener appeltaart met slagroom
Ingrediënten per persoon:
Bereiding:
  1. Verwarm de appeltaart volgens de bereidingswijze op de verpakking. Dit duurt ongeveer 20 min.
  2. Plaats een stukje appeltaart op het bord.
  3. Garneer naar wens met slagroom en poedersuiker.

Bekijk ook