Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Raak geïnspireerd door onze heerlijke, frisse voorgerechten. Op deze pagina vind je recepten waarmee je gemakkelijk en snel een lekker voorgerecht op tafel zet.
Fris, gezond én lekker: Gazpacho
Gazpacho met frisse komkommerreepjes.
Bereiding:
Schenk de gazpacho in glaasje
Garneer met smalle reepjes komkommer.
Voeg naar wens wat peper/zout of tabasco toe.
Eet smakelijk!
Ingrediënten voor 1 persoon:
100 ml gazpacho
5 reepjes komkommer
peper, zout en/of tabasco naar smaak
Ingrediënten per persoon:
65 gram tomaat
30 gram mozarella
1/2 perzik (ongeveer 70 gram)
Scheutje olijfolie
Basilicum naar wens
Alle vitaminen samen
Salade van cherrytomaatjes, mozarella & perzik.
Bereiding:
Snij de cherrytomaatjes en de perzik in partjes/stukjes en meng in een kom.
Breng op smaak met olijfolie en peper/zout.
Doe in een kommetje en garneer met mozzarella stukjes en wat basilicum.
Eet smakelijk!
Klassieke Carpaccio
Carpaccio met parmezaanse kaas, sla en truffelmayonaise.
Bereiding:
Ontdooi de carpaccio op het bord.
Maak de sla aan met wat olijfolie en peper zout (of een dressing naar keuze).
Spuit dopjes of strepen truffelmayonaise op de carpaccio.
Leg de sla als bolletjes in het midden of aan de rand en garneer met parmezaansnippers.