Non-food producten

non-food-producten thumbnail

Onze productmanager Bas vertelt graag over zijn favoriete producten. Deze maand zet hij in de spotlight … non-food producten: van servet tot stoffer en blik!

Waarom word jij zo blij van non-food producten?

Bij boodschappen denken we meestal meteen aan eten en drinken, maar zonder goede non-food producten is het behoorlijk lastig om een lekkere maaltijd op tafel te krijgen. Pannen, pollepels, citruspersen, kaasraspen en keukenmessen, ze maken het leven een stuk makkelijker (en smakelijker).

Heb je ook een favoriete categorie onder de non-food producten?

Persoonlijke verzorging vind ik heel belangrijk, dus in dat opzicht zijn de drogisterijartikelen mijn favoriete categorie. ’s Ochtends even lekker douchen met een goede douchegel, beetje deodorant, beetje aftershave en tandenpoetsen met een frisse tandpasta, dan ben ik weer helemaal klaar voor een nieuwe dag. En in deze tijd zijn handzeep en desinfecterende handgel natuurlijk helemaal onmisbaar.

Waarom kies jij juist in de feestmaand voor non-food producten?

Tja, dat is misschien niet het eerste waar je in december aan denkt. Maar na een feestelijke dag met heerlijk eten en drinken blijf je altijd met een enorme puinhoop zitten. Als ik heb gekookt voor een groep mensen kan de keuken wel een flinke schoonmaakbeurt gebruiken. De afwas is gigantisch en van de vloer kun je letterlijk eten. Dus lang leve de schuursponsjes, de allesreiniger, de vaatwastabletten, het schuurmiddel en de stoffer en blik!

Heb je nog andere tips voor deze feestmaand?

Zeker! We hebben in ons non-food assortiment verschillende mooie producten om het extra feestelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan servetten, tafelkleden, tafellopers, waxinelichtjes en kaarsen. En als je bij de voorbereidingen voor het kerstdiner misgrijpt naar bepaald keukengerei, dan kun je dit ook eenvoudig samen met je andere boodschappen bestellen.

Ben je benieuwd naar onze bestelomgeving voor kleinschalige zorginstellingen?

Bekijk ook