Huismerken uitgelicht

huismerken-uitgelicht thumbnail

Zo voordelig mogelijk boodschappen doen én binnen budget blijven? Door bewuste keuzes te maken kom je al een heel eind. En wij helpen je graag een handje met de huismerken in ons assortiment. Zo lukt het jou ook!

In blik

Net als in een gewone supermarkt vind je bij Aan Tafel verschillende huismerken. Op deze manier kunnen wij de mooiste producten bieden voor elk budget. En het beste nieuws is: een lagere prijs en hoge kwaliteit gaan heel goed samen. Met Grand Gerard bijvoorbeeld haal je fruit en groente in blik, appelmoes, gepelde tomaten, kappertjes, tonijn in blik en olijven in huis, waar je de beste maaltijden mee kunt maken. 

Verse producten 

Voor de verse producten kun je kiezen uit verschillende huismerken. Gouden Banier bijvoorbeeld is ons exclusieve merk voor vleeswaren en vleesconserven. Kaas is natuurlijk ook ruimschoots aanwezig in ons versassortiment. Jonge, belegen, oude en geraspte kaas; de Goudse Waegh kazen zijn pure verwennerij voor elke kaaskop. Melkan is weer een uitstekende keuze voor melk, karnemelk, yoghurt, roomboter, smeerkaas en nog veel meer zuivelproducten. Volop keuze dus! 

Snacken en snoepen 

Hoe fijn is het om op de boodschappen te kunnen bezuinigen en tegelijkertijd de bewoners van lekkere producten te laten genieten? Natuurlijk doe je je best om hen zoveel mogelijk gezond te laten eten, maar eerlijk is eerlijk: iedereen geniet van een snack op zijn tijd. En dat kan prima met de producten van Kern. De verschillende snacks, tomatenketchup, fritessaus en mosterd van dit huismerk zijn om je vingers bij af te likken. Voor de zoetekauwen onder ons zijn de chocolade, zeevruchten, mokkaboontjes, pindarotsjes en cacaotruffels van Bonbiance een ware traktatie.  

Dagelijkse boodschappen 

Een flink deel van het budget besteed je aan de dagelijkse boodschappen. Als je dus ergens bewuste keuzes in moet maken, dan is het daar wel in. Onze diverse huismerken bieden uitkomst. Van G’Woon bijvoorbeeld hebben wij een breed assortiment: rijst, gedroogde kruiden, koffie, koffiemelk thee, hagelslag, beschuit, mineraalwater en nog veel meer. Van Prominent hebben wij appelsap, sinaasappelsap en limonadesiroop in huis en van Alex Meijer koffie en diverse theesoorten, maar ook isoleerkannen en mintkussentjes. Voor de Italiaanse maaltijd zijn de volkoren en witte pasta’s, pastasauzen en pesto van Rummo een absolute aanrader. 

Non-food producten van Propia

Ook van non-food producten heb je regelmatig iets nodig en deze kunnen een aanslag op het budget vormen. Maar ja, toiletpapier bijvoorbeeld moet wel comfortabel zijn en een zakdoekje moet wel het nodige kunnen opnemen. Ben je op zoek naar kwaliteit en een aantrekkelijke prijs, dan kunnen wij het huismerk Propia zeker aanraden.

Tip: Wist je dat we je helpen om huismerken te vinden? Kies in je winkelwagentje voor de optie ‘tonen en vervangen’ en bespaar direct op je dagelijkse boodschappen. 

Bekijk ook ons stappenplan voor een slimme voorraadkast

Bekijk ook