Boodschappen doen én sparen voor mooie cadeaus!

spaarprogramma thumbnail

Wist je dat Aan Tafel ook beschikt over een spaarprogramma? Doe boodschappen via onze bestelomgeving Aan Tafel en spaar automatisch voor mooie cadeaus voor jouw woongroep. Bij iedere bestelling vanaf 100 euro ontvang je punten. 

Aan Tafel cadeaushop

De Aan Tafel cadeaushop is handig te bereiken via de Aan tafel bestelomgeving. Check direct alle mooie cadeaus en bepaal waarvoor je het eerst gaat sparen. In de shop heb je volop keuze: van keukenmateriaal tot spelletjes. Zo wordt het wel heel makkelijk om iets te kiezen waar jouw bewoners blij van worden. Wil je liever nóg meer mensen blij maken? Dat kan, want je kunt ook kiezen voor een schenking aan een goed doel.

Hoe werkt het Aan tafel spaarprogramma?

Heel eenvoudig! Doet jouw zorgorganisatie mee, dan spaar je automatisch punten als je boodschappen bestelt via onze bestelomgeving. Bij een bestelling van 100 euro aan boodschappen ontvang je 100 punten. Bij iedere 50 euro meer ontvang je 50 extra punten.  In de Aan tafel cadeaushop kies je gemakkelijk een cadeau naar keuze uit. De gekozen cadeaus worden afgeleverd bij de woongroep, zodat de bewoners er meteen van kunnen genieten.

Aan Tafel spaarprogramma

Meer weten?

Je vindt alle informatie over het Aan Tafel spaarprogramma in dit handige overzicht.

Wij wensen je veel plezier met sparen! En heb je een vraag? Dan staan wij natuurlijk voor je klaar om deze te beantwoorden.

Goed eten, onze zorg! Bij van Hoeckel willen we jou graag ‘ontzorgen’ op ons bestelplatform Aan tafel.

Bekijk ook