Heerlijke lente

Met de lente breken de zonnige en lichte dagen aan. Reden genoeg om de lente te vieren! En wat leent zich daar beter voor dan een goede maaltijd, die perfect past bij dit seizoen? Ontdek daarom onze frisse, kleurrijke recepten en gezellige tafelaankleding. Zo geniet je van de lente op je bord én op tafel! 

Tips voor een écht voorjaarsgevoel

De lente is warm, licht en kleurrijk. Van dit heerlijke seizoen wil je ook binnen zoveel mogelijk genieten. Dat kan natuurlijk met frisse, smakelijke maaltijden die perfect passen bij het seizoen, maar vergeet ook de andere zintuigen niet! Ontdek met deze tips hoe je de lente in huis haalt. 

Gezellige tafelaankleding

In de lente kun je volop genieten van vele seizoensproducten. Zo’n heerlijke maaltijd die helemaal bij de lente hoort, komt natuurlijk nog beter tot zijn recht met gezellige tafelaankleding. Zo creëer je met tafellinnen en serviesgoed in frisse kleuren het ultieme lentegevoel.

Let op: Log in om het aanbod te bekijken!

Grote voorjaarsschoonmaak

Krijg jij in de lente ook zo’n zin om de boel eens goed aan kant en schoon te maken? Je bent niet de enige! Niet voor niets bestaat de grote voorjaarsschoonmaak. Goede hygiëne is bovendien belangrijk voor de gezondheid. Leef je daarom lekker uit en geniet van het resultaat!

Benieuwd naar het gehele lenteassortiment?

Combineer de heerlijkste lenteartikelen en maak je eigen lentemenu. Als klant bekijk je alle geselecteerde producten gemakkelijk in één overzicht. Ben je nog niet ingelogd? Log dan eerst in.