Categorieën

Maak een keuze uit onderstaande categorieën, of kies voor alle berichten

Alle berichten

Bij Aan Tafel snappen we heel goed dat het iedere dag weer een uitdaging is op je werk. Het valt niet mee om je aandacht te verdelen over je cliënten, daarnaast een keuken te runnen, bestellingen bij te houden, je budget te controleren en ook nog iedere dag iets lekkers op tafel te zetten. We hopen je daarom te inspireren met veel interessante tips en weetjes. Bijvoorbeeld slimme trucs om je keuken makkelijker in te richten, hoe je eten het beste kunt bewaren, wat nu echt gezonde voeding is en hoe je slim gebruik kunt maken van de bestelomgeving van Aan Tafel. In onze blogs lees je iedere keer weer nieuwe inspiratie. We willen vooral dat jij het meeste uit je werk haalt, zodat je meer tijd over houdt voor wat echt telt: je cliënten.

Minder eten weggooien: zo doe je dat!

Een van de efficiëntste maatregelen om duurzamer te leven is minder eten weggooien. Hoe doe je dat? Wij geven je 7 praktische tips.

Bekijk post
7-tips-minder-eten-weggooien thumbnail

Vroeger en nu: over eten bewaren en besparen

Vroeger deed men alles om geen eten te verspillen en ook nu. Wij zetten de bewaar- en bespaartips van vroeger en nu voor je op een rij!

Bekijk post
eten-bewaren-en-besparen thumbnail

Eet smakelijk zónder zout!

Ben je benieuwd hoe je eten op smaak kunt brengen zonder zout? Culinair coach Marlot geeft je haar beste tips.

Bekijk post
eet-smakelijk-zonder-zout thumbnail

De nieuwe SUP-wetgeving in 6 vragen en antwoorden

Misschien heb je er al iets over gehoord: de nieuwe SUP-wetgeving. Waarom zijn deze regels opgesteld en wat merk jij hiervan in je werk?

Bekijk post
sup-wetgeving thumbnail

8 tips voor hét oranjegevoel van Koningsdag

Koningsdag staat voor de deur, voor veel bewoners het Oranjefeest bij uitstek! Met deze tips geef je de bewoners het ultieme oranjegevoel.

Bekijk post
8-tips-voor-koningsdag thumbnail

Eieren kleuren met natuurlijke kleurstoffen

Voldoende eiwitten zijn belangrijk bij een volwaardig dagmenu. Hoe leuk is het, met Pasen, dit eitje te kleuren met natuurlijke kleurstoffen?

Bekijk post
eieren-kleuren thumbnail

Eet alle kleuren van de regenboog!

Kijk jij naar de kleuren van groenten en fruit? Hoe kleurrijker, hoe gezonder. Ontdek welke kleuren welke voedingsstoffen bevatten.

Bekijk post
kleurrijke-voedingsstoffen thumbnail

6 tips voor een extra vroeg voorjaarsgevoel!

Snak jij ook al zo naar het voorjaar? Wij hebben 6 tips voor je om samen met de bewoners alvast het voorjaarsgevoel in huis te halen.

Bekijk post
6-tips-voorjaarsgevoel thumbnail

Zo maak je met garnering elk gerecht bijzonder!

Ontdek hoe je een kant-en-klaar maaltijd tóch bijzonder kunt maken met garnering. Hier zijn 7 tips van onze culinair coach Marlot.

Bekijk post
7tips-garneren thumbnail

Zo creëer je meer sfeer aan tafel!

Van een warme maaltijd kun je eenvoudig iets speciaals maken. Met deze tips creëer je meer sfeer aan tafel zonder dat het je veel tijd kost.

Bekijk post
8-tips-sfeer-aan-tafel thumbnail

7 x eten voor een goed humeur!

Bepaalde voedingsstoffen kunnen invloed hebben op onze gemoedstoestand. Wij zetten deze opbeurende voedingsmiddelen voor je op een rij.

Bekijk post
eten-voor-een-goed-humeur-7-weetjes thumbnail

Kerst in coronatijd? Zo maak je er tóch een feest van!

Gezellig Kerst vieren lijkt in deze coronatijd misschien een hele uitdaging. Twee experts delen sfeermakende tips om van deze Kerst tóch een feestelijke belevenis te maken.

Bekijk post
kerst-in-coronatijd-zo-maak-je-er-toch-een-feest-van thumbnail