Slimme keuzes

Elke dag een smakelijke en voedzame maaltijd op tafel zetten en toch binnen budget blijven, kan best lastig zijn. Daarom hebben wij een nieuwe categorie samengesteld met een menu dat bestaat uit 28 maaltijden, die boordevol verantwoorde ingredienten zitten én lekker betaalbaar zijn. Want volg je dit maandmenu, dan kost een warme maaltijd per persoon gemiddeld € 4,30* euro, gebaseerd op een normale portie.

*Neem contact op met je accountmanager voor meer informatie en de voorwaarden.

Zo kook je voordeliger

Mix de 28 maaltijden naar jouw voorkeur voor een budgetvriendelijk maandmenu. Zo combineer je het beste van twee werelden: een betaalbare maaltijd die bovendien voedzaam én lekker is. Ook goed om te weten: diverse budgetvriendelijke maaltijden zijn ook rijk aan eiwitten.

Ga voedselverspilling tegen

Eten weggooien is natuurlijk hartstikke zonde. Probeer daarom zoveel mogelijk voedselverspilling te voorkomen door bewust in te schatten hoeveel er ongeveer gegeten wordt en pas hierop de maaltijdcomponenten aan. Op deze manier gaan de borden leeg en hoeft er minder eten weggegooid te worden. 

Een greep uit de slimme keuze maaltijden

Onderstaand een selectie van onze slimme keuze maaltijden. Laat je inspireren door ons complete aanbod door hier de brochure te downloaden.

Varkenshaasstukjes in champignonsaus met witte rijst en worteltjes

Heerlijk malse varkenshaasstukjes met een romige saus, aangevuld met worteltjes en witte rijst. 

Brabantse stoofschotel kip met gemengde groenten en gebakken aardappeltjes

Een klassieke Brabantse stoofschotel met een rijke smaak én binnen budget.

Visburger met broccoli en gebakken aardappelschijfjes

Ook een stukje vis past gemakkelijk binnen budget. Combineer het met broccoli en aardappeltjes en je hebt een lekkere en voedzame maaltijd voor jouw patiënten en cliënten.

Omelet met spinazie a la crème en gebakken aardappeltjes

Een voedzame maaltijd, in een mum van tijd klaar met onze handige maaltijdcomponenten.

Gehaktbal half-om-half met jus, snijbonen en gekookte aardappels

Ook een stukje vis past gemakkelijk binnen budget. Combineer het met broccoli en aardappeltjes en je hebt een lekkere en voedzame maaltijd voor jouw patiënten en cliënten.

Benieuwd naar alle slimme maaltijden in de maaltijdcyclus?

Je bekijkt onze slimme budgetmaaltijden in de Smakelijk.