Uitgelicht: deze producten maken het je wel heel makkelijk.

In deze nieuwe rubriek lichten we iedere maand verschillende producten uit ons assortiment uit. Deze keer: producten die het je makkelijker maken, doordat ze je veel tijd besparen. En dat is mooi! Want jij hebt het al druk genoeg met de zorg voor de bewoners.

Maaltijdcomponenten

Met onze maaltijdcomponenten wordt koken heel eenvoudig. Je kunt kiezen voor de klassieke componenten: aardappels, groente en vlees. Maar er zijn ook volop manieren om te variëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van zoete aardappelpuree, kipkerrieragout of risotto? Wij helpen je graag om de juiste maaltijd samen te stellen. En lukt het eten van een gewone maaltijd niet meer bij bewoners vanwege kauw- en slikproblemen? Wij hebben verschillende gemalen maaltijdcomponenten. Daarmee kun je op een eenvoudige manier toch een smakelijke maaltijd serveren. Probeer bijvoorbeeld eens onze gemalen stamppotten.

Smakelijk uit de diepvries

Een bijzonder moment wil je natuurlijk vieren. Maar ben je vergeten dat er een jarige bewoner is of een andere feestelijke aangelegenheid? Dan is het handig om altijd iets lekkers achter de hand te hebben. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten diepgevroren gebak. Wat dacht je bijvoorbeeld van macarons? Een heel feestelijke én lekkere traktatie! En het mooie is: je kunt de macarons langere tijd bewaren. Even ontdooien en tadaaa … je serveert iets feestelijks bij de koffie!

Makkelijke toetjes

Zuivel is van nature rijk aan eiwitten en deze dragen bij aan het behoud van de spiermassa. Voor de bewoners is het daarom van belang om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Het toetje is een ideaal moment om die eiwitten op een smakelijke manier aan te bieden. Je kunt kiezen voor per stuk verpakte toetjes of voor grotere verpakkingen. Wij hebben bijvoorbeeld literpakken dubbelvla in ons assortiment. Schenk de vla simpelweg in de schaaltjes (niet schudden hè), toefje slagroom erop en smullen maar!

Onze maaltijdcyclus biedt iedere dag inspiratie!

Uitgelicht

Fingerfood

Fingerfood is snel te bereiden, gemakkelijk en vaak erg lekker. Ook nemen de bewoners hier meer regie over hun eigen voedingsinname.

Uitgelicht

Convenience met een persoonlijke touch

Zo geef je convenience in een handomdraai een persoonlijke touch.