Elke dag inspiratie met onze maaltijdcyclus

maaltijdcyclus thumbnail

Door alle hectiek is het best een uitdaging om iedere dag weer een smakelijke en gezonde maaltijd te bedenken en te maken. Goed nieuws! Onze maaltijdcyclus biedt volop inspiratie en variatie. En het mooie is: de ene dag kun je zelf koken en de andere dag voor een kant-en-klaar maaltijd kiezen.

Hoe werkt onze maaltijdcyclus?

Om jou te helpen en te inspireren stelden onze voedingsexperts (koks, culinair adviseurs en diëtisten) verschillende menu’s samen. Log je in op Aan Tafel en klik je op ‘maaltijdcyclus’, dan zie je elke dag drie menusuggesties waaruit je kunt kiezen. Eén van de drie maaltijden is altijd vegetarisch. Goed om te weten: de menu’s wisselen elke vier weken.

Eigen keuken

Alle maaltijden worden door onze voedingsexperts in onze eigen keuken bereid. Ook berekenen zij de voedingswaarde van alle maaltijden in de cyclus, zodat je zeker weet dat de bewoners alle voedingsstoffen binnenkrijgen. Goed om te weten: eiwitrijke, zoutarme, vegetarische en veganistische maaltijden zijn ook volop aanwezig in ons assortiment.

Eenvoudig bestellen

Heb je je keuze gemaakt? Dan bestel je eenvoudig en snel alle gewenste maaltijdcomponenten. Wat je ook kiest, alles is door onze voedingsexperts met liefde en zorg bereid.

Nog meer componenten

Naast alle maaltijdcomponenten die onderdeel zijn van onze menucyclus, biedt Van Hoeckel ook een veelzijdig assortiment aan andere componenten. Op die manier kun je eenvoudig variëren en een maaltijd precies zoals jij dat wilt samenstellen. Wil je bijvoorbeeld een keer iets anders dan aardappels op tafel zetten? Kies dan eens voor zoete aardappelpuree. Deze component en nog vele andere bestel je eenvoudig via de button ‘boodschappen’. Typ het betreffende product in de zoekbalk en je vindt het direct.

Voor alle (di)eetwensen

Waarschijnlijk zijn er bewoners die vegetarisch of halal eten of een allergie hebben. Daarom vermelden wij bij elke maaltijd aan welke dieetwensen deze voldoet. Zo kun jij goed rekening houden met de wensen van alle bewoners.

Toch liever zelf koken?

Via de recepten op Aan Tafel bestel je eenvoudig alle ingrediënten voor het recept van jouw keuze. Hebben we je boodschappen bezorgd? Dan staat niets je meer in de weg om de heerlijkste maaltijden zelf te bereiden.

Het gemak van Aan Tafel dagelijks ervaren?

Bekijk ook