Handig Aan Tafel

handig-aan-tafel thumbnail

Aan Tafel is dé bestelomgeving voor kleinschalige zorginstellingen. We doen er alles aan om jou met je werk te helpen. Om je te inspireren met lekkere maaltijden, gezellige eetmomenten te creëren voor cliënten, binnen budget te blijven en te voldoen aan alle zorg eisen. We willen ervoor zorgen dat jij elke dag weer van de maaltijd een bijzonder moment kunt creëren.

Gebruiksgemak Aan Tafel

We willen ervoor zorgen dat jij tijd overhoudt voor wat echt telt, namelijk je cliënten. Dat doen we door je heel veel bestelgemak te bieden. In Aan Tafel kun je maaltijden en maaltijd componenten eenvoudig met één muisklik bestellen. Met tips, handige overzichten en inspiratie voor in de keuken en aan tafel, willen we je werk nog leuker maken. 

Maak elk recept op maat en op basis van dieetwensen

Groot assortiment

Ons assortiment bestaat uit meer dan de standaard artikelen die je ook in de gewone supermarkt kunt vinden. We hebben ruim 5600 artikelen in ons assortiment zitten. Grote kans dus dat je in één keer klaar bent met boodschappen doen en je de deur niet meer uit hoeft. En ondertussen pak je natuurlijk ook je drogisterij-artikelen en andere ‘non food’-producten mee!

Wil je niet te veel tijd verliezen met het combineren van ‘losse’ boodschappen? Dan kun je er ook voor kiezen om verse maaltijdcomponenten en maaltijden te bestellen. Zo bespaar je dubbel zoveel tijd, want ook ‘s avonds staat er in mum van tijd een lekkere maaltijd op tafel.

Wat eten we vandaag?

Eerlijk is eerlijk: het valt niet mee om elke dag weer iets nieuws te verzinnen. Maar dat hoeft ook niet! In onze nieuwe bestelomgeving vind je namelijk een uitgekiende maaltijd cyclus. Heel veel inspiratie die jou gaat helpen met het samenstellen van een menu. In de maaltijd cyclus staan zo’n 75 tot 80 maaltijd suggesties. Daar zitten ruim voldoende opties bij voor de echte Hollandse pot, maar je kunt ook kiezen uit vele verrassende variaties. 


Dieetwensen

Heb je cliënten die vegetarisch of halal eten? Of die rekening moeten houden met een allergie? Geen punt: in de omgeving van Aan Tafel kun je maaltijden selecteren op dieetwensen. Van vegetarisch tot zoutarme of eiwitrijke maaltijden. Zo weet je zeker dat je cliënten zorgeloos van een smakelijke maaltijd kunnen genieten, passend bij hun behoeften. Je kunt kiezen tussen complete menu’s en losse maaltijdcomponenten. Ideaal als je in korte tijd een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel wilt zetten. Probeer het meteen!

Aanbiedingen


Altijd overzicht

Elke zorginstelling heeft zijn eigen behoeften. Hoeveel moet je nu inkopen en voor welke cliënten? En niet te vergeten, wat mag het kosten? In Aan Tafel maak je elk recept heel eenvoudig op maat. Met behulp van een speciale rekenmodule weet je precies wat je voor een recept nodig hebt. Je vult het aantal eters in, geeft aan of het grote of kleine eters zijn en je ontvangt de exacte hoeveelheden.

De budgetpagina geeft je alle informatie die je nodig hebt om je budget goed te bewaken. En weet je ook wat je over houdt, om iets extra’s van te doen. Van een overzichtelijke kosten diagram tot aan een spaarpot die we voor je bijhouden: je vindt het allemaal in het nieuwe Aan Tafel.

Bij de aanbiedingen kunnen allerlei soorten producten staan: gewone boodschappen, maar ook maaltijden en maaltijdcomponenten. Slim om elke keer even te checken dus!

Makkelijk bestellen

Je kunt in Aan Tafel voortaan heel eenvoudig je bestellijsten aanmaken. Eentje voor het weekend, voor de feestdagen, voor verjaardagen, bijzondere gerechten, Hollandse pot… Jij bepaalt! Zo heb je altijd een vast boodschappenlijstje klaar staan. Heb je altijd vaste maaltijden, maaltijdcomponenten of losse boodschappen nodig, die je echt niet mag vergeten? Met één klik zet je ze in je ‘favorieten’-lijst. Kijk, dat is nog eens tijd besparen!

Bezorgen

Je kunt zelf kiezen wanneer je een bestelling laat bezorgen, binnen vooraf vastgestelde leverdagen voor jouw locatie. Maar bestel wel op tijd: uiterlijk twee dagen voor de gewenste leverdag, vóór 12.00 uur ’s ochtends, moet je bestelling bij ons binnen zijn. 

Benieuwd welke voordelen Aan Tafel voor jouw organisatie heeft? Neem contact op

Het gemak van Aan Tafel zelf ervaren?

Bekijk ook