ontdek

Klantverhalen

Ontdek waarom anderen kozen voor Aan Tafel. Onze klanten laten je graag een kijkje nemen in hun keuken. Lees hier onze laatste klantverhalen.

Tilburg

Woonzorgcentrum de Reyshoeve zet in op het gevoel van vroeger

Maak van je oude dag een nieuwe dag: dat is het motto van verzorgingshuis reyshoeve in tilburg. In aanloop naar de feestdagen vertalen ze dat naar: ‘samen herinneringen delen’. “want juist dan staat alles inhet teken van familiegevoel”, vertelt ria beijer, gastvrouw op de afdeling dalem.

Bussum

Belanda bewijst zich in de Indische keuken

Ajam opor, sambal goreng kering tempeh en nasi putih. Met zulke prachtige namen voor gerechten waan je je zo in Indonesië. Voor Pieter Hartog is het dagelijkse kost. Hij is namelijk Hoofd Horeca bij Nusantara, een woonzorgcentrum voor ouderen met een Nederlands-Indische of Indonesische achtergrond. En die weten heel goed wat lekker is..

Tilburg

Verrassende details bij de Bijsterstede

Hoe zorgen we ervoor dat we onze cliënten elke keer weer verrassen? Het is een belangrijke vraag bij verzorgingshuis De Bijsterstede in Tilburg. Niet voor niets heeft het de slogan: ‘Maak van je oude dag een nieuwe dag’. Adri Mathijssen, coördinator horeca, weet zijn cliënten gelukkig steeds weer iets nieuws voor te zetten, al bijna dertig jaar lang. Mét het team, benadrukt hij, want zijn collega’s zijn net zo enthousiast.

Schaijk

Nieuwe Hoeven maakt dromen waar

Mens en natuur gaan hand in hand. Een zorglocatie in een bosrijke omgeving waar bewoners hun eigen groenten en fruit kunnen kweken, onder begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar bij Nieuwe Hoeven in het Brabantse Schaijk gebeurt het.