Verrukkelijke varkenshaas gevuld met paddenstoelen

verrukkelijke-varkenshaas-gevuld-met-paddenstoelen thumbnail

Aan de slag!

Stap 1: Verwarm de oven voor op 150┬░C.

Stap 2: Maak de knoflook en sjalotten schoon en snipper fijn.

Stap 3: Maak de paddenstoelen schoon en snijd of scheur in stukjes.

Stap 4: Verwarm een klontje roomboter in een antiaanbakpan en fruit er de knoflook en de sjalotten in aan.

Stap 5: Voeg de paddenstoelen toe en zet het vuur hoger. Laat mooi goudbruin bakken.

Stap 6: Ris de blaadjes van de takjes dragon, snijd grof en voeg toe aan de paddenstoelen.

Stap 7: kruid met zout en peper en neem uit de pan.

Stap 8: Hak 1/3 van de gebakken paddenstoelen grof en meng met de gladde mosterd. Houd de rest van de paddenstoelen apart.

Stap 9: Snijd de varkenshazen in en vul de opening met de gehakte paddenstoelen.

Stap 10: Vouw het vlees weer terug en rol de gevulde varkenshazen in de katenspek.

Stap 11: Verwarm een klontje roomboter in de pan waarin de paddenstoelen zijn gebakken en bak de varkenshazen er rondom mooi goudbruin in.

Stap 12: Leg er vervolgens de gebakken paddenstoepel bij. Plaats in de voorverwarmde oven en laat het vlees nog 10 minuten doorgaren.

Stap 13: Neem uit de oven, snijd de varkenshaas in mooie plakken en serveer met de gebakken paddenstoelen.

Bekijk ook