Aan de slag
Kook de kwarteleitjes circa 3 minuten in een pannetje water.
Maak de quinoa-roggesalade aan met wat olie, azijn, peper en zout.
Zet een pan water op en breng deze aan de kook. Snijd circa 2 centimeter van de uiteindes van de groene asperges af. Kook de groene asperges 2-3 minuten en spoel ze goed koud onder stromend ijswater.
Snijd de onderkant van de krop frisée en was de sla in ruim water. Droog de sla in de slacentrifuge of laat goed uitlekken in een vergiet.
Droog de asperges op een schone theedoek.
Leg een ronde steker op het bord en schep daar 2 flinke eetlepels quinoa-roggesalade in. Top dit af met frisée slablaadjes en babyspinazie.
Snijd de groene asperges in stukken van circa 3-4 centimeters. Maak de groene asperges aan met wat olie, peper en zout en drapeer een aantal stukjes in de sla.
Pel de kwarteleitjes, halveer ze en verdeel de helftjes in de sla. Verdeel de gerookte zalm op de quinoa-roggesalade. Breng wat dotjes limoen-koriandersaus aan. Garneer af met wat mooie dilletoppen.
Tip: de kwarteleitjes moet je in de koelkast bewaren.