Aan de slag!
Stap 1: Pel de bananen, snijd de helft in mooie plakken en pureer de andere helft met de eieren, een snuifje zout en een mespuntje kaneelpoeder.
Stap 2: Verwarm een beetje roomboter in een antiaanbakpan en schep er vier kleine lepels van het beslag in.
Stap 3: Laat op een middelhoog vuur rustig goudbruin bakken, draai om met een spatel en bak ook de andere kant goudbruin.
Stap 4: Neem uit de pan en houd warm op een bord boven een pan met pruttelend water. Bak de rest van het beslag op deze manier tot het op is.
Stap 5: Verwarm een klein beetje roomboter in de pan waarin de pannenkoeken zijn gebakken en voeg er de plakjes banaan en de pecannoten aan toe.
Stap 6: Bak de banaan aan beide kanten goudbruin en blus af met de schenkstroop. Laat nog 2 minuten pruttelen.
Stap 7: Meng de Skyr met de honing en verdeel over 8 kleine glaasjes.
Stap 8: Maak een mooie stapel van de warme pannenkoeken en schep de gebakken banaan en pecannoten overheen en schenk er ten slotte de warme schenkstroop uit de pan overheen.