Recepten

Zet elke dag weer iets moois en lekkers op tafel met één van deze heerlijke recepten. Vlees, vis of vegetarisch? Wij hebben lekkere en verantwoorde maaltijden voor je op een rijtje gezet. Heerlijke gerechten die eenvoudig te maken zijn en bij vrijwel iedereen in de smaak vallen. Bovendien kun je alle producten en sommige maaltijden makkelijk bestellen in onze bestelomgeving. Passend bij je budget en dieeteisen van je cliënten. Smakelijk eten!

Filter:

Verse bouillon

Verse bouillon maak je heel makkelijk zelf. Onze culinair adviseur geeft je zijn recept waardoor jij dit basisrecept snel onder de knie hebt.

Bekijk recept
bouillon thumbnail

Gestoofde sukadelapjes

Gestoofde sukadelapjes met bruin bier en appelstroop. Een gerecht zoals moeder het vroeger altijd maakte. Heerlijk zacht van textuur, verrukkelijk toch!

Bekijk recept
gestoofde-sukadelapjes thumbnail

Hollandaisesaus

Hollandaisesaus maken is nog niet zo simpel. Wij kennen gelukkig een eenvoudig recept voor een verrukkelijke, romige hollandaisesaus. Lekker bij de zalm of asperges!

Bekijk recept
hollandaisesaus thumbnail

Oeuf en cocotte

Een heerlijk recept met onder andere ei, spinazie en paddenstoelen. Erg lekker om te combineren met broodsoldaatjes.

Bekijk recept
oeuf-en-cocotte thumbnail

Heilbotfilet

Vis is onderdeel van een gezond voedingspatroon. Visvetzuren zijn goed voor hart en bloedvaten. Probeer voor de variatie eens heilbotfilet onder een kruidenkorst met gesmoorde prei.

Bekijk recept
heilbotfilet thumbnail

Zoete aardappelfriet

Zoete aardappelen zijn erg voedzaam en het is een product met vele bereidingsmogelijkheden. Hier laten we je zien hoe je zelf zoete aardappelfriet kan maken.

Bekijk recept
zoete-aardappelfriet thumbnail

Asperges

Asperges, ook wel het witte goud genoemd. Een traktatie voor de fijnproever en nog eenvoudig te bereiden ook.

Bekijk recept
asperges thumbnail

Kip, patat & appelmoes

Wat gaat er boven zelfgemaakte kip, patat en appelmoes? Een heerlijke verwennerij voor de bewoners.

Bekijk recept
kip-patat-appelmoes thumbnail

Tomatensaus

Tomatensauzen kun je in allerlei soorten en maten kopen. Maar de lekkerste maak je natuurlijk zelf! En dat kan gewoon met tomaten uit blik, waar het velletje af is.

Bekijk recept
tomatensaus thumbnail

Lauwwarme bietensalade

Zacht, zoet en verkrijgbaar in prachtige kleuren. De biet verdient dit voorjaar een hoofdrol in de keuken. Probeer deze lauwwarme bietensalade eens.

Bekijk recept
lauwwarme-bietensalade thumbnail

Bieten tarte tartin

Tarte tarin ken je misschien als een taart die je op de kop bakt. Wij geven dit van oorsprong Franse recept een twist door een bieten tarte tartin te maken.

Bekijk recept
bieten-tarte-tartin thumbnail

Klassieke boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon; een gerecht met een heerlijke zachte structuur en verrukkelijke intense smaken. Dat kan het hele jaar door!

Bekijk recept
klassieke-boeuf-bourguignon thumbnail