geniet van

Smakelijk & Vegetarisch

Let op: de bestelperiode begint op 18 september 2023

Bij een smaakvolle maaltijd hoeft echt niet altijd vlees gegeten te worden. Zéker niet wanneer je het niet eens doorhebt! Onze grillstukjes en gehaktballetjes zijn nauwelijks van 'echt' te onderscheiden. Op deze pagina vind je een selectie van onze favoriete vegetarische maaltijden én een overzicht van onze vleesvervangers en groentengerechten.

Vegetarische worst

De vertrouwde Hollandse maaltijd, maar dan in een nieuw (vega) jasje: Vegetarische worst met jus, wortel en doperwtjes met gekookte aardappelen.

Vegetarische boerenschotel

Geniet van deze heerlijke vegetarische variant van de boerenschotel: Vegetarische boerenschotel met boterbonen en verse aardappelpuree.

Vegetarische grillstukjes

Deze onverwachte combinatie smaakt verrukkelijk: Vegetarische grillstukjes met pestosaus, groene romanobonenmix en notenrijst. 

Switch it up!

Vervang af en toe eens je vlees voor een vleesvervanger of geheel vegetarisch groentengerecht. Denk bijvoorbeeld aan vegetarische gehaktballetjes of groentenlasagne. Hieronder zetten we al onze heerlijke vervangers op een rijtje:

smakelijke

Vleesvervangers

Vervang je favoriete stukje vlees gemakkelijk voor een vegetarische variant. Net zo lekker en gezond!

de lekkerste

Groentengerechten

Je hoeft vlees niet altijd te vervangen met een 'vleesvervanger'. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een gerecht op basis van groenten. Bekijk onze groentengerechten hieronder.

Wil je ons gehele convenience aanbod bekijken?

Dat kan! Klik op de button om naar het overzicht te gaan.