Van Hoeckel ontzorgt jou met Aan tafel!

van-hoeckel-ontzorgt-jou thumbnail

Bij Van Hoeckel willen wij jou alle zorg uit handen nemen rondom het bestellen van de boodschappen en het verzorgen van de warme maaltijd. Dat doen wij met onze bestelomgeving Aan tafel. Daarop bestel je heel eenvoudig en snel complete maaltijden en alle overige boodschappen.

Drie opties

Om het bestelgemak te vergroten bieden wij verschillende opties: maaltijdcyclus, recepten en boodschappen:

 

Maaltijdcyclus

De ene keer heb je zin in Hollandse pot, de andere keer in een Thaise groentecurry. Om het je makkelijk te maken, geven wij drie maaltijdsuggesties. Wil je liever maaltijdcomponenten bestellen om daarmee zelf de maaltijden te bereiden? Dat kan natuurlijk ook.

Recepten

Wat eten we vandaag? Een veelgestelde vraag en soms best lastig om te beantwoorden. Je moet toch iedere keer weer iets anders verzinnen. Maak het jezelf vanaf nu makkelijk en kies uit onze vele verschillende recepten. Wij delen onze kookervaring graag met jou! Geef aan voor hoeveel personen je kookt en bestel direct alle ingrediƫnten. Wil je toch liever voor kant en klaar gaan? Net zo makkelijk! Vink dan die optie aan en wij leveren de maaltijd van jouw keuze.

Boodschappenkrat Aan Tafel

Boodschappen

Naast maaltijden kun je bij ons ook terecht voor alle overige boodschappen. Ze staan weergegeven per categorie. Net als in de supermarkt, alleen hoef je bij ons niet in de rij te staan ;-). Natuurlijk hebben we ook een zoekfunctie, waarmee je een product snel kunt vinden. Bijzonder is dat we ook speciale producten in ons assortiment hebben, zoals voedingsmiddelen met extra eiwitten of glutenvrije producten.

Ook het gemak van Aan Tafel ervaren?

Bekijk ook