Van Hoeckel inspireert zorgmedewerkers!

van-hoeckel-inspireert thumbnail

Jou ontzorgen, dat vinden wij bij Van Hoeckel belangrijk. Daarom kun je met Aan Tafel snel en eenvoudig je boodschappen en maaltijden bestellen. Ook zorgen wij om die reden voor volop inspiratie!

Bij foto

Makkelijke recepten

We begrijpen heel goed dat je geen tijd hebt om uitgebreid te koken. Daarom zijn onze recepten eenvoudig, maar wel bijzonder. Zo zorg je wel dat je nét even iets anders op tafel zet.

Receptentool

Ben je ingelogt op Aan tafel, dan kun je onze handige receptentool gebruiken. Daarop geef je het aantal personen aan, zie je meteen de juiste hoeveelheden en kun je direct bestellen. Handig en je kookt niet te veel.

Tips van onze culinair coach

Onze culinair coach Marlot geeft iedere maand handige kooktips. Bijvoorbeeld over het gebruik van verse kruiden in plaats van zout. Het zijn simpele praktische tips die je echt kunnen helpen in de keuken en zorgen dat het voor jou makkelijker wordt.

Weetjes

Over gezond eten lijkt iedereen wel een mening te hebben. Wij leggen je graag uit hoe het zit. Of het nou gaat over de voedingswaarde, vitamines of een manier om gevarieerder te eten. Wij zoeken het uit en delen onze kennis graag met jou! Zo weet je hoe het zit!

Bij foto

Van Hoeckel helpt

Ons doel is heel simpel: wij willen jou de zorg rondom eten en drinken uit handen nemen. Daarom hebben we het ook over goed eten, onze zorg! Dat doen we door verschillende tools te ontwikkelen die het bestellen makkelijker maken, zoals onze maaltijdcyclus, handige bestellijsten en ons budgetoverzicht. Maar ook leuker, bijvoorbeeld met ons spaarprogramma waarmee je kunt sparen voor mooie geschenken.

Aan Tafel!

Onze bestelomgeving Aan Tafel werkt super eenvoudig. Je hoeft geen app te downloaden, waardoor je kunt bestellen via laptop, tablet of je mobiel. Wij vinden het belangrijk dat jij je boodschappen kunt bestellen waar, wanneer en hoe jij dat wilt.

Wat kan Aan Tafel voor jou doen?

Bekijk ook