Zomers puzzelen met ons nieuwe puzzel-doeboek!

puzzel-doeboek thumbnail

Vorig jaar was ons eerste puzzel-doeboek een groot succes! Zowel de bewoners als jullie zelf genoten van alle sudoku’s, woordzoekers, kruiswoordraadsels én zomerse recepten. Daarom hebben goed nieuws: er komt half juni een nieuw puzzel-doeboek aan! Net zo zomers en net zo leuk als vorig jaar en natuurlijk weer boordevol met nieuwe puzzels en recepten.

Tijd voor iets leuks

Het was een veelbewogen jaar, waarin het dagelijkse leven van de bewoners enorm veranderde. Er was nog maar weinig mogelijk, laat staan uitjes, feestjes op de woongroep en andere leuke activiteiten. Helaas zijn we nog steeds niet op het punt van het oude normaal. De hoogste tijd dus voor iets leuks, dat wél kan en mag. Vandaar ons nieuwe puzzel-doeboek! Daarmee willen wij de bewoners en jou iets leuks en positiefs geven. Want als we één ding in de afgelopen periode hebben geleerd, is het wel dat geluk en plezier vaak in kleine dingen zitten.

 

Bij foto

Lekker ontspannen!

Met ons puzzel-doeboek haal je het zonnetje in huis! Laat de bewoners lekker ontspannen de leukste  sudoku’s, woordzoekers en kruiswoordraadsels. Laat je bovendien inspireren door alle zomerse gerechten en recepten. Zin in een voorproefje? Wat dacht je van een overheerlijke smoothie of de frisheid van een zomerse wrap? Laat die zomer vol zonnige dagen, ontspanning en lekkere maaltijden maar komen!

We zijn benieuwd naar jouw zomerse puzzelfoto’s!

Bekijk ook