Online boodschappen bestellen voor kleinschalig wonen via Aan tafel: de 10 voordelen

bestellen-voor-kleinschalig-wonen thumbnail

Als medewerker in de zorg heb je weinig tijd en veel te doen. Natuurlijk wil je dan zo min mogelijk tijd besteden aan het bedenken en bestellen van de boodschappen. En het liefst laat je ze bezorgen. Dat begrijpen wij helemaal. Daarom kun je dit via Aan Tafel, de online bestelomgeving van Van Hoeckel voor kleinschalige woonvormen, in een handomdraai regelen. Daarnaast biedt onze bestelomgeving nog meer voordelen.

1. Veel breder foodassortiment

Aan Tafel is gericht op kleinschalige woongroepen en biedt een specifieker assortiment dan de supermarkt. Naast alle dagelijkse boodschappen heb je daarom ruime keuze uit medische voeding, dieetvoeding en eiwitverrijkte producten. Zo kun je op één plek terecht voor al je boodschappen.

2. Zelf koken en kant-en-klaar

Werk je in een zorginstelling, dan heb je de ene dag misschien tijd en zin om zelf te koken en komt de andere dag een kant-en-klaar maaltijd beter uit. Met Aan Tafel kun je heel handig alle ingrediënten, componenten en maaltijden bestellen. De ene dag combineer je verschillende maaltijdcomponenten en kook je zelf en de andere dag kies je voor kant-en-klaar. Lekker afwisselend!

Bij foto

3. Veel inspiratie met onze maaltijdcyclus

In Aan Tafel vind je niet alleen 5600 producten maar ook veel inspiratie. Wij geven namelijk iedere vier weken iedere dag drie maaltijdsuggesties in onze maaltijdcyclus. En heb je toch zin in iets anders? Dan bekijk je gewoon de maaltijdsuggesties van de andere dagen. Zo wordt het verzorgen van eten en drinken voor de bewoners wel heel eenvoudig.

4. Heerlijke recepten en handige tips

Zoek je nog meer inspiratie voor smakelijke én gezonde maaltijden? In Aan Tafel vind je heerlijke recepten en praktische tips, zodat jij elke dag een goede maaltijd voor de bewoners op tafel kunt zetten.

5. Veel tijd besparen

Boodschappen doen kost tijd: een lijstje maken, naar de supermarkt gaan, boodschappen in het wagentje, in de rij wachten, boodschappen op de band, boodschappen in de tas en weer naar huis. Boodschappen bestellen via Aan Tafel gaat een stuk sneller.

6. Superhandige bestellijst

Kleinschalig wonen betekent persoonlijke zorg en dat kost tijd. Goed nieuws! Gebruik onze superhandige bestellijst en bestel je boodschappen nóg sneller en eenvoudiger. Op deze bestellijst zet je namelijk alle basisproducten die je iedere week nodig hebt. Zo hoef je minder over je boodschappenlijstje na te denken en minder te zoeken.

Bij foto

7. Ook een breed non-foodassortiment

Ook het non-foodassortiment van Aan Tafel is gericht op de zorg en helpt jou om het eten en drinken voor de bewoners zo eenvoudig mogelijk te verzorgen. Pannen, servetten, theeglazen, mesjes en zelfs appelboren, je vindt het allemaal. En natuurlijk hebben we ook schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten.

8. Je budget onder controle

Doe je online boodschappen, dan kun je tussentijds beter zien hoeveel je precies uitgeeft. En wil je het budget helemaal onder controle houden? Dan is de Aan Tafel budgettool ideaal! Dit geeft je een goed overzicht van de wekelijkse en zelfs jaarlijkse besteding.

Bij foto

9. Mooie aanbiedingen en spaarprogramma

Werk je in de zorg, dan weet je hoe belangrijk het is om zoveel mogelijk te (be)sparen. In Aan Tafel vind je daarom iedere week verschillende producten in de aanbieding. Bovendien hebben we een mooi spaarprogramma. Met boodschappen bestellen zorg je zo ook voor leuke extra’s voor jouw woongroep.

10. Meer tijd en minder stress

Doordat je veel tijd bespaart met online boodschappen doen via Aan Tafel, houd je meer tijd over voor wat echt telt: je bewoners. Wij willen je ontzorgen, zodat jij het meeste uit je werkt haalt en er voor hen kan zijn.

Wil je ook via Aan tafel online boodschappen bestellen voor jouw woongroep?

Bekijk ook