5 slimme voordelen van bestelomgeving Aan Tafel

5-slimme-voordelen-van-bestelomgeving-aan-tafel thumbnail

Ken je onze online bestelomgeving Aan Tafel al? Bij Van Hoeckel doen wij alles eraan om het bestellen voor kleinschalige woongroepen zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo zorgen wij ervoor dat jij meer tijd hebt om voor de bewoners te zorgen. Dit zijn de voordelen van Aan Tafel in een notendop.

1. Onze handige maaltijdcyclus

Soms weet je gewoon niet wat je ‘s avonds op tafel moet zetten. Om het je makkelijk te maken geven wij drie maaltijdsuggesties. Wil je liever maaltijdcomponenten bestellen om daarmee zelf de maaltijden te bereiden? Dat kan natuurlijk ook!

2. Keuze uit zelf vers koken en uitgebalanceerde kant-en-klaar maaltijden (uit onze keuken) 

De ene dag wil je zelf koken, de andere dag kies je liever voor conveniencemaaltijden. Bij ons kun je ook nog kiezen voor een tussenoplossing, namelijk maaltijdcomponenten. Zo kun je bijvoorbeeld zelf rijst koken en een salade maken en stoofvlees als maaltijdcomponent bestellen. Op deze manier serveer je de bewoners in een handomdraai een heerlijke maaltijd.

3. Snel en eenvoudig online boodschappen bestellen 

Naast maaltijden kun je bij ons ook terecht voor alle overige boodschappen. Deze staan per categorie weergegeven. Net als in de supermarkt, alleen hoef je bij ons niet in de rij te staan. Ook hebben we een zoekfunctie, waarmee je een product snel kunt vinden. Verder hebben we diverse speciale producten in ons assortiment, zoals voedingsmiddelen met extra eiwitten en glutenvrije producten.

4. Superhandige receptentool 

Wij delen onze kookervaring graag met jou. Geef aan voor hoeveel personen je kookt en bestel direct alle ingrediënten. Kies je toch liever een kant-en-klaar maaltijd? Net zo makkelijk! Vink dan die optie aan en wij leveren de maaltijd van jouw keuze.

5. Aanbiedingen en acties

We hebben iedere week diverse aanbiedingen en regelmatig leuke acties, zoals het Aan Tafel spaarprogramma, waarmee je kunt sparen voor leuke cadeaus voor jouw afdeling.

Lees ook: Zo geef je convenience een persoonlijke touch!

Bekijk ook