Informatie coronavirus

informatie-coronavirus thumbnail

In heel Nederland gelden maatregelen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Aandacht voor persoonlijke hygiëne en beperken van sociale contacten spelen hierin een belangrijke rol. Wij volgen de adviezen van het RIVM nadrukkelijk op en hebben dit zodanig georganiseerd dat de continuïteit van onze processen geborgd is.

Vanuit onze verspartners en productiekeuken Culivers, waar conveniencemaaltijden en maaltijdcomponenten worden geproduceerd, kunnen wij de continuïteit van leveringen borgen en meedenken in een gepaste koelverse of vriesverse oplossing voor jouw zorgorganisatie.

Wel hebben we te maken met productie verstoring bij onze leveranciers. Met het weer opstarten van de horeca en nog een grillig patroon van thuis en op kantoor werken zien we nog een heel wisselend afname patroon door onze afnemers. De vakantieperiode versterkt dit de komende weken. Wij doen er alles aan om zorgvuldig aan jouw bestelling en assortimentwensen te blijven voldoen.

RIVM
Het RIVM is onze bron om de ontwikkeling goed te kunnen volgen en is de basis voor ons beleid en onze aanpak. We adviseren je dan ook om de website van het RIVM te bezoeken. De pagina https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden wordt voortdurend bijgewerkt op basis van de actuele ontwikkelingen.

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem contact met ons op.

Bekijk ook