Gezellig samenzijn op afstand

gezellig-samenzijn-op-afstand thumbnail

Is het nu al kerst?

Christmas Foodtruck

We troffen vrolijke maar ook verwarde gezichten aan toen we verschillende zorginstellingen bezochten. Met aandoenlijke reacties als “is het nu al kerst?” als gevolg. Onze Christmas Foodtruck ging zes weken lang het land door om bewoners en medewerkers te verrassen met een feestelijke maaltijd. Van pompoensoep en ambachtelijke wildstoof tot luxe desserts. Heerlijke geuren verspreidden zich vanuit de Christmas Foodtruck naar buiten. Het initiatief van de Christmas Foodtruck was niet alleen bedoeld als afleiding voor deze moeilijke tijd, maar ook om zorginstellingen een hart onder de riem steken en hen te inspireren met een vernieuwend  kerstmenu.

Heerlijke geuren verspreidden zich vanuit de Christmas Foodtruck naar buiten.

Toch een sfeervol kerstfeest

Hoe breng je de afdeling in kerstsferen? Welke manieren zijn er om aandacht aan de bewoners te schenken en verbinding te maken? En hoe organiseer je een kerstdiner voor zoveel bewoners?  Deze vragen worden rond deze periode vaak gesteld in een zorgorganisatie. Door deze bijzondere situatie begrijpen we dat samen kerst vieren nog wat complexer is dan normaal. Ook nu denken we graag met je mee!

Beleving, gemak en de lekkerste culinaire combinaties staan voorop.

Download het kerstmenu

Daarom hebben we speciaal voor jou een  kerstmenu opgesteld waarin beleving, gemak en de lekkerste culinaire combinaties voorop staan. Naast inspiratie voor een heerlijke maaltijd, geven we je ook tips om de maaltijd zo mooi mogelijk op te maken. Download het menu en de tips hieronder.

    Door hier je e-mailadres achter te laten mag Van Hoeckel je het kerstmenu toesturen en je hierover benaderen per mail.

    Bekijk ook