Begin de dag liefdevol en zet een rijk ontbijt op tafel met een plak van deze zelfgemaakte ontbijtcake. Met een combinatie van pure chocolade, rood fruit en amandel is dit een ontbijtje om van te houden!
Kom maar hier met die ontbijtcake!
Stap 1: Verwarm de oven voor op 190 graden en vet de ovenschaal in met boter.
Stap 2: Meng in een kom de havermoutvlokken met suiker en kaneel en voeg hier een snufje zout aan toe.
Stap 3: Klop de eieren goed los en voeg het samen met de melk toe aan de havermoutmix.
Stap 4: Roer door de havermoutmix 200 gram bevroren rood fruit en grof gesneden chocolade.
Stap 5: Meng als laatste de gesmolte boter door de havermout en doe de mix in een ovenschaal. Strooi hier het overgebleven rode fruit en amadelstiften overheen en zet de schaal 45 minuten in de oven.
Tip! Maak het exta lekker met wat kwark, kaneel en agavesiroop of honing.