Love Cinnamon Rolls

love-cinnamon-rolls thumbnail

Heerlijke cinnamon rolls vol liefde!

Gezond eten is belangrijk, maar lekker eten gemaakt met liefde hoort er ook bij. Hier een geweldig recept voor love cinnomon rolls.

Aan de slag!

Haal het croissantdeeg uit het blik en leg het op je werkblad. Rol hierna het deeg netjes uit en knijp de naden dicht door goed aan te drukken.

Pak de kaneel en schep twee thee lepeltjes bij de boter. Meng dit en smeer het deeg van de croissantjes lekker in. Verdeel de basterdsuiker over het deeg, doe dit gelijkmatig voor en goede smaak. Hierna kun je het croissantdeeg oprollen en weer alles goed aandrukken om de naadjes dicht te houden.

Nu het croissant deeg een mooie grote rol is, pak je een goed mes om het in 6 plakjes te snijden. Vorm de plakken tot een hartje en leg deze 6 plakjes vol liefde op de bakplaat. Vergeet het bakpapier niet! Anders blijven ze kleven.

De cinnamon rolls vol love moeten in een voorverwarmde oven op 200°c voor 10 tot 12 minuutjes. Om de cinnomon rolls goed te bakken, moet de oven’s boven en onder warmte aan staan.

Terwijl de lieftallige cinnomon rolls in de oven liggen, gaan we het glazuur maken. Hierbij doe je de poederzuiker, vanille extract en melk in een bakje en meng je dit tot dik glazuur. Vergeet niet te proeven of je het goed vindt smaken, voordat je het op de cinnamon rolls doet. Maar eet niet alle glazuur op!

Haal de cinnamon rolls uit de oven en serveer ze met liefde door er gelijk het glazuur over te doen.

Geniet er van! Proef de liefde!  

Tip!

Kun je al die cinnamon rolls niet op? Geen probleem! De cinnamon rolls zijn voor 2 tot 3 dagen houdbaar als je ze goed afdekt.

Eenvoudig meer sfeer creëren aan tafel?

Bekijk ook