Kipsaté met nasi en atjar tjampoer

kipsate-met-nasi-en-atjar-tjampoer thumbnail

Een lekker oosters gerecht zet je binnen mum van tijd op tafel met dit eenvoudige recept. Klassieke nasi goreng met gebakken kipsaté. Voeg als bijgerecht eventueel nog typische garnering toe zoals gebakken uitjes of kroepoek.

Leg alle ingrediënten van het menu klaar, weeg desgewenst af. Kook de rijst zoals op de verpakking is aangegeven. Verhit 2 eetlepels olie in een pan en bak de kipsaté blokjes gaar. Voeg de nasi groenten toe en bak deze kort mee. Voeg het water en de Honig ‘basis voor nasi speciaal’ toe en verhit het geheel al omscheppend in ca. 1-2 minuten. Voeg de gekookte rijst toe en bak het gerecht in ca 1-2 minuut op hoog vuur droog. Verwarm de satésaus in een pannetje of magnetron en serveer deze bij de nasi goreng. Meng de stukjes ananas door de Atjar tjampoer en serveer bij de nasi goreng. Serveertip! Zet voor extra pit wat sambal goreng op tafel en voeg wat gebakken uitjes, kroepoek of cassave chips toe.

Direct bestellen? Log dan hier in!
Smakelijk eten!