Flammkuchen met spinazie en gerookte zalm

flammkuchen-met-spinazie-en-gerookte-zalm thumbnail

Knapperige flammkuchen maak je heel makkelijk zelf! Je kunt er veel mee varieren, maar spinazie en zalm is de klassieke combi die altijd smaakt. Even de oven in en je kunt aan tafel.

Verwarm de oven voor op 185 °C met de grillstand aan. Kruid de crème fraîche met citroenrasp, peper en zout en smeer er de tortillawrap mee in. Smoor de spinazie heel kort in een klein druppeltje olijfolie tot het net begint te slinken. Kruid met zout en peper. Schep direct uit de pan en verdeel over de bodem. Verdeel er de warmgerookte zalm over en bestrooi met de gesnipperde rode ui. Leg op een rooster, plaats in de voorverwarmde oven en laat in ongeveer 10-12 minuten mooi gratineren en krokant worden. Snijd in puntjes en serveer onmiddellijk.

Meteen boodschappen doen? Log dan hier in.
Smakelijk eten!

Vraag over dit recept? Stel 'm aan de chef.

Bekijk ook