Cheese slider kalkoen

cheese-slider-kalkoen thumbnail

Deze cheese slider bereid je in een handomdraai. Heerlijk voor bij de borrel of om met kerst te serveren. Zo vallen deze Amerikaanse favorieten bij alle gasten in de smaak.

Verwarm de oven voor op 175°C. Snipper voor de boter de ui fijn. Verwarm de boter lichtjes in een steelpan en smoor er de witte ui in tot deze zacht begint te worden. Voeg de rest van de ingrediënten toe en kruid met worcestershiresaus, peper en zout. Neem van het vuur.

Laat de gemarineerde zilveruitjes goed uitlekken, snijd in plakken en verdeel over de bodem van het melkbroodje. Snijd de kalkoenfilet in stukjes en verdeel over de zilveruitjes. Verdeel er de geraspte kaas overheen, doe het kapje erop en leg in een ovenschaal. Schep er rijkelijk de gekruide boter overheen en bak in ongeveer 10-15 minuten in de oven. De kaas dient goed gesmolten te zijn en de broodjes mooi krokant.