Cheese slider beenham

cheese-slider-beenham thumbnail

Heerlijk om te sharen of om uit te delen bij de borrel. Én handig wanneer je deze kerst samen viert met een grote groep gasten. Deze cheese slider bereid je in een handomdraai.

Verwarm de oven voor op 175°C. Snipper voor de boter de ui fijn. Verwarm de boter lichtjes in een steelpan en smoor er de witte ui in tot deze zacht begint te worden. Voeg de rest van de ingrediënten toe en kruid met worcestershiresaus, peper en zout. Neem van het vuur.

Laat de tomaten goed uitlekken, snijd in grove stukken en verdeel over de bodem van het melkbroodje. Snijd de beenham in niet te fijne stukken en verdeel over de gedroogde tomaat. Verdeel er de geraspte kaas overheen, leg er het kapje op en leg in de ovenschaal. Schep er rijkelijk de gekruide boter overheen en bak in ongeveer 10-15 minuten in de oven. De kaas dient goed gesmolten te zijn en de broodjes mooi krokant.