Aan de slag!
Stap 1: Start met de bereiding van de kipcocktail. Snijd de gerookte kipfilet in kleine reepjes en snijd de mandarijntjes klein.
stap 2: Was de ijsbergsla en snijd ook deze fijn.
Stap 3: Maak in een kommetje een sausje van de mayonaise, ketchup en Griekse yoghurt. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4: Maak de schaaltjes op door eerst de gesneden ijsbergsla te verdelen over de 4 schaaltjes. Verdeel vervolgens de gerookte kipreepjes hierover.
Stap 5: Garneer met de sausjes en de mandarijntjes.
Beleg de toastjes ruim met de paté. Vervolgens beleg je een beetje bosbessenjam over de toastjes en garneer met de peterselie.
Stap 7: Halveer tot slot de cherrytomaten en prik een half tomaatje aan een stokje. Rijg hier een blaadje basilicum op, gevolgd door een stukje mozzarella en herhaal dit hierna nog een keer.
Leuk feitje: dit proeverijtje levert 11 gram eiwit op.