Sappige gehaktballen, dat is smullen! Gehaktballen combineren goed met verschillende gerechten, zoals een stamppot of een spaghetti. Zo kun je de bewoners blijven verassen met deze veelzijdige bal!
Aan de slag!
Stap 1: Klop het ei stuk in een grote kom en voeg de mosterd, peper en zout toe.
Stap 2: Snijd de knoflook en ui fijn en voeg deze toe aan het mengsel. Mix alles goed door elkaar.
Stap 3: Kruimel de beschuitjes fijn. Voeg de beschuitkruimels en het gehakt toe aan het mengsel en meng alles goed door elkaar.
Stap 4: Verdeel het gehakt in 8 stukken en draai er, met vochtige handen, ballen van.
Stap 5: Bak de gehaktballen mooi goudbruin in een braadpan op middelhoog vuur met een klontje boter. Draai de gehaktballen niet te vaak, dan kunnen ze namelijk uit elkaar vallen.
Stap 6: Voeg de bouillon toe, zodra de gehaktballen aan alle kanten bruin zijn. Laat de gehaktballen ongeveer 15 minuten sudderen, totdat ze gaar zijn.