Over ons

Eten en drinken is voor iedereen anders. Maar eten en drinken in de zorg… dat is een eigen wereld, die bijzondere aandacht verdient. Aan Tafel richt zich al jarenlang op het eten en drinken voor de kleinschalige woongroepen. Als zorginstelling wil je jouw cliënten kunnen voorzien van lekker & gezond eten. Je wilt fijne maaltijdmomenten creëren. Dat kun je alleen met de juiste aandacht. En daar ondersteunt Aan Tafel je graag bij. 

Door de mensen van Van Hoeckel
Aan Tafel is een onderdeel van Van Hoeckel. Als onderdeel van Van Hoeckel, weten de mensen die bij Aan Tafel werken alles over eten en drinken. Maar zij gaan verder dan dat. Dankzij onze expertise in de zorgsector kunnen we goed advies geven over niet alleen eten en drinken, maar ook de zaken eromheen. Goed eten doen je bewoners als ze zich thuis voelen, op hun gemak voelen en de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Aan Tafel, door de mensen van Van Hoeckel, helpt je daarbij. Iedere dag weer.

Dé foodspecialist voor kleinschalig wonen
Dankzij de ervaring die Van Hoeckel heeft op het gebied van eten en drinken in de zorg, weet Aan Tafel ook waar je als zorgverlenend medewerker dagelijks mee bezig bent. De uitdagingen die je elke dag tegenkomt, kennen wij maar al te goed. Ook weten we hoe belangrijk en vooral ook hoe fijn het is om ondersteuning te krijgen van een partner in eten en drinken. Iets waarin we jou met Aan Tafel graag mee willen ondersteunen. Het platform biedt assortiment, bestelgemak en service voor de medewerkers op de woongroep. We bieden je:

  • Eten, drinken en gastvrijheid
  • Een zeer breed assortiment
  • Jarenlange ervaring bij uiteenlopende zorgorganisaties
  • Bezorging tot in het keukenkastje

Aan Tafel bezorgt je niet alleen eten en drinken. We helpen je met het bereiden ervan, met het presenteren van de maaltijden en de beleving ervan. Alles om ervoor te zorgen dat de mensen waar jij het voor doet, de maaltijd als een van de mooiste momenten van de dag beleven.

Meer weten?
Wil je weten wat Aan Tafel voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.