Meer weten

Online maaltijden en boodschappen bestellen

In de zorg werken is prachtig, maar ook uitdagend. Elke dag de bewoners persoonlijke zorg en aandacht bieden, goed eten en drinken verzorgen en bestellingen doen, dat is een hele klus. Daarom wil Van Hoeckel jou zoveel mogelijk ontzorgen met Aan Tafel, dé online bestelomgeving voor alle boodschappen voor kleinschalige zorginstellingen. Samen met jou zorgen wij voor goed eten en drinken voor jouw bewoners! 

Zorgspecifieke boodschappen

Op Aan Tafel vind je naast alle dagelijkse boodschappen een breed assortiment aan speciale voeding. Zo bestel je ook voor de bewoners met kauw- en slikproblemen, een allergie of intolerantie of met een hogere eiwitbehoefte snel en eenvoudig alles wat zij nodig hebben.  

Header

Menuplanning

Wat eten we vandaag? Je vindt het antwoord op Aan Tafel. Met onze maaltijdcyclus geven wij iedere vier weken iedere dag drie suggesties. Via onze recepttool kies je een gerecht dat je wilt maken en geef je aan voor hoeveel personen je wilt koken. Daarna kun je meteen alle producten bestellen. Gevarieerde en gezonde maaltijden verzorgen was nog nooit zo eenvoudig. 

Inspiratie

Om jou te ontzorgen maken wij het bestellen van boodschappen en het bereiden van maaltijden zo eenvoudig mogelijk én bieden wij heel veel inspiratie. Goede recepten (voor groepen), handige tips en interessante weetjes! Je vindt het allemaal op Aan Tafel. 

Nog meer voordelen:

En dat is nog niet alles! Aan Tafel biedt namelijk nog meer voordelen.

CTA
  • Snel en eenvoudig online boodschappen bestellen 
  • Keuze uit zelf vers koken en uitgebalanceerde kant-en-klaar maaltijden (uit onze keuken) 
  • Superhandige receptentool 
  • Eenvoudige bestellijsten  
  • Een budgettool, waarmee je je budget eenvoudig kunt beheren 
  • Mooie aanbiedingen en het Aan Tafel spaarprogramma voor leuke cadeaus 
  • Persoonlijk advies en ondersteuning voor jouw zorgorganisatie

Wil je meer weten?

Ben je enthousiast geworden en wil je weten hoe Aan Tafel werkt? Vul hieronder geheel vrijblijvend je gegevens in en bekijk de video over onze Aan Tafel bestelomgeving.