Meer weten

Bestelportal voor woongroepen

Bij Aan Tafel snappen we heel goed dat het iedere dag weer een uitdaging is op je werk. Het valt niet mee om je aandacht te verdelen over je bewoners, daarnaast een keuken te runnen, bestellingen bij te houden, je budget te controleren en ook nog iedere dag iets lekkers op tafel te zetten. Met Aan Tafel helpen we je hierbij. Zo bestel je in één keer je boodschappen via een handige bestellijst. Met onze receptentool vul je direct je winkelmandje met de benodigde ingrediënten voor een recept. En met de budgethulp zie je in een oogopslag wat je nog te besteden hebt, en of je dus een extra lekkernij kunt toevoegen voor je bewoners.

Dit en meer handige ondersteuning vind je op het bestelplatform van Aan Tafel. En hebben je bewoners speciale maaltijden nodig? Maaltijden zonder specifieke allergenen en gemalen/dikvloeibare maaltijden zijn geen probleem. Ook daarvoor kan je natuurlijk terecht in Aan Tafel! Wij staan dagelijks voor je klaar als je vragen hebt over maaltijden voor jouw woongroep.

Aan Tafel helpt je met:

  • Sneller en makkelijker bestellen
  • Slim omgaan met je budget
  • Advies en ondersteuning
  • Veel (makkelijke) recepten die je ook snel kunt bestellen
  • Zelf koken of verse kant en klare maaltijden, bereid door onze chefs
  • Tips & Trucs voor koken en bijbehorende taken

Elke dag een smakelijke maaltijd serveren en nog tijd overhebben voor je bewoners. Hoe fijn klinkt dat? Met Aan Tafel kan het.

Gratis menuplan en recepten voor jou

Laat hieronder je emailadres achter en we sturen je gratis de richtlijnen voor een goed menuplan toe! Print ‘m uit en hang het op de koelkast of in de keuken. Zo heb je direct een geheugensteuntje voor je weekmenu. En we geven je ook onze vier lekkerste recepten voor je woongroep cadeau!

    Door hier je e-mailadres achter te laten mag Van Hoeckel je het menuplan en de recepten toesturen en je hierover benaderen per mail.