Klantcases

Wat eten we vandaag? Ongetwijfeld is dit één van de meest gestelde vragen op een dag. Ook bij kleinschalige zorggroepen, die elke dag weer een lekkere maaltijd op tafel willen zetten voor hun bewoners. Waarbij ze ook nog eens rekening houden met budget en dieeteisen. Hoe gaat dat in z’n werk? In de klantcases lees je hoe andere zorginstellingen van de maaltijd een bijzonder moment creëren. Elke dag opnieuw!

WOONZORGCENTRUM REYSHOEVE ZET IN OP HET GEVOEL VAN VROEGER

Maak van je oude dag een nieuwe dag: dat is het motto van verzorgingstehuis Reyshoeve in Tilburg.

Bekijk case
woonzorgcentrum-reyshoeve thumbnail

Nieuwe Hoeven in Schaijk maakt dromen waar

Een voedselbos met een plukroute, open teeltvelden, modderpoelen met Berkshire-varkens, een landwinkel en een zaaituin voor wilde bijen, vlinders en andere insecten… De groene, diervriendelijke omgeving van BrabantZorg-locatie Nieuwe Hoeven is er eentje om in te lijsten.

Bekijk case
nieuwe-hoeven-in-schaijk-maakt-dromen-waar thumbnail

‘Belanda’ bewijst zich in de Indische keuken

Pieter Hartog is Hoofd Horeca bij Nusantara, een woonzorgcentrum voor ouderen met een Nederlands-Indische of Indonesische achtergrond. En die weten heel goed wat lekker is…

Bekijk case
belanda-bewijst-zich-in-de-indische-keuken thumbnail

Verrassende details bij de Bijsterstede

Hoe zorgen we ervoor dat we onze cliënten elke keer weer verrassen? Het is een belangrijke vraag bij verzorgingshuis De Bijsterstede in Tilburg

Bekijk case
test-case thumbnail

Feestelijke Paas-high tea bij Volckaert

Op de (gesloten) dementieafdeling van zorgorganisatie Volckaert in Oosterhout koken ze elke dag met verse ingrediënten. Sámen met de bewoners.

Bekijk case
feestelijke-paas-high-tea-bij-volckaert thumbnail

“Als gasten het proeven, zijn ze meteen verkocht”

Bewoners van Catharinahof in Grave kijken reikhalzend uit naar het jaarlijkse kerstdiner in het restaurant van hun zorginstelling. Benieuwd waarom?

Bekijk case
als-gasten-het-proeven-zijn-ze-meteen-verkocht thumbnail

De positieve effecten van smaaksturing in de ouderenzorg

Bezoekers die het kleurrijke restaurant binnenlopen, hebben niet het idee dat ze zich in een zorginstelling bevinden. Het Vestion is dan ook een ‘gewoon’ restaurant.

Bekijk case
de-positieve-effecten-van-smaaksturing-in-de-ouderenzorg thumbnail

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen