Wist je dat Aan Tafel ook beschikt over een spaarprogramma? Doe boodschappen via onze bestelomgeving Aan Tafel en spaar automatisch voor mooie cadeaus voor jouw woongroep. Bij iedere bestelling vanaf 100 euro ontvang je punten. 

Ken je onze online bestelomgeving Aan Tafel al? Bij Van Hoeckel doen wij alles eraan om het bestellen voor kleinschalige woongroepen zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo zorgen wij ervoor dat jij meer tijd hebt om voor de bewoners te zorgen. Dit zijn de voordelen van Aan Tafel in een notendop.

Als medewerker in de zorg heb je weinig tijd en veel te doen. Natuurlijk wil je dan zo min mogelijk tijd besteden aan het bedenken en bestellen van de boodschappen. En het liefst laat je ze bezorgen. Dat begrijpen wij helemaal. Daarom kun je dit via Aan Tafel, de online bestelomgeving van Van Hoeckel voor kleinschalige woonvormen, in een handomdraai regelen. Daarnaast biedt onze bestelomgeving nog meer voordelen.

Bij Van Hoeckel willen wij jou alle zorg uit handen nemen rondom het bestellen van de boodschappen en het verzorgen van de warme maaltijd. Dat doen wij met onze bestelomgeving Aan tafel. Daarop bestel je heel eenvoudig en snel complete maaltijden en alle overige boodschappen.

Alhoewel het weer nog niet echt op en top zomers weer is, zijn diverse woongroepen en andere zorginstellingen al bezig om de zomerse sfeer naar binnen te halen.  En daar horen leuke activiteiten bij. Juist voor het welzijn van de bewoners hebben we een puzzel-doe-boek laten maken. Boordevol sudoku’s, woordzoekers, kruiswoordraadsels en zomerse recepten die je makkelijk kunt maken. De ruim 5000 puzzel doeboeken worden de komende weken verdeeld onder de verschillende locaties die bij Aan Tafel hun boodschappen doen.

Aan Tafel is er speciaal voor jou. We doen er alles aan om jouw werk makkelijker te maken. Zodat je tijd overhoudt voor dat wat echt belangrijk is, je cliënten. We weten dat het een uitdaging is om boodschappen te bestellen, je budget te bewaken en om elke dag iets gezonds en lekkers op tafel te zetten. Onze bestelomgeving zit boordevol handige hulpmiddelen, zodat je snel en makkelijk je bestelling kunt plaatsen en zicht hebt op je uitgaven.