Graag informeren wij je dat per 31 december 2023 het spaarprogramma van Aan Tafel wordt beëindigd. Dit betekent dat je nog tot 1 december punten spaart via het spaarsysteem op de Aan Tafel bestelwebsite. Het verzilveren van de gespaarde punten kan t/m 31 december 2023 via de Tintelingen Cadeaushop. Na 31 december 2023 vervallen alle gespaarde punten en is verzilvering niet meer mogelijk.

 

De Nutri-Score is te vinden op verschillende verpakkingen van voedingsmiddelen. Ook wij vermelden dit voedselkeuzelogo bij onze maaltijden in onze Smakelijk brochure. Medio 2022 wordt de Nutri-Score officieel ingevoerd in Nederland. Ontdek de huidige stand van zaken met deze 7 vragen en antwoorden!


Alhoewel het weer nog niet echt op en top zomers weer is, zijn diverse woongroepen en andere zorginstellingen al bezig om de zomerse sfeer naar binnen te halen.  En daar horen leuke activiteiten bij. Juist voor het welzijn van de bewoners hebben we een puzzel-doe-boek laten maken. Boordevol sudoku’s, woordzoekers, kruiswoordraadsels en zomerse recepten die je makkelijk kunt maken. De ruim 5000 puzzel doeboeken worden de komende weken verdeeld onder de verschillende locaties die bij Aan Tafel hun boodschappen doen.