Wist je dat Aan Tafel ook beschikt over een spaarprogramma? Doe boodschappen via onze bestelomgeving Aan Tafel en spaar automatisch voor mooie cadeaus voor jouw woongroep. Bij iedere bestelling vanaf 100 euro ontvang je punten. 

De Nutri-Score is te vinden op verschillende verpakkingen van voedingsmiddelen. Ook wij vermelden dit voedselkeuzelogo bij onze maaltijden in onze Smakelijk brochure. Medio 2022 wordt de Nutri-Score officieel ingevoerd in Nederland. Ontdek de huidige stand van zaken met deze 7 vragen en antwoorden!


Alhoewel het weer nog niet echt op en top zomers weer is, zijn diverse woongroepen en andere zorginstellingen al bezig om de zomerse sfeer naar binnen te halen.  En daar horen leuke activiteiten bij. Juist voor het welzijn van de bewoners hebben we een puzzel-doe-boek laten maken. Boordevol sudoku’s, woordzoekers, kruiswoordraadsels en zomerse recepten die je makkelijk kunt maken. De ruim 5000 puzzel doeboeken worden de komende weken verdeeld onder de verschillende locaties die bij Aan Tafel hun boodschappen doen.