Categorieën

Maak een keuze uit onderstaande categorieën, of kies voor alle berichten

Alle berichten

Bij Aan Tafel snappen we heel goed dat het iedere dag weer een uitdaging is op je werk. Het valt niet mee om je aandacht te verdelen over je cliënten, daarnaast een keuken te runnen, bestellingen bij te houden, je budget te controleren en ook nog iedere dag iets lekkers op tafel te zetten. We hopen je daarom te inspireren met veel interessante tips en weetjes. Bijvoorbeeld slimme trucs om je keuken makkelijker in te richten, hoe je eten het beste kunt bewaren, wat nu echt gezonde voeding is en hoe je slim gebruik kunt maken van de bestelomgeving van Aan Tafel. In onze blogs lees je iedere keer weer nieuwe inspiratie. We willen vooral dat jij het meeste uit je werk haalt, zodat je meer tijd over houdt voor wat echt telt: je cliënten.

Eiwitten? Dit is het hele eieren eten

Eiwitten zijn een van de belangrijkste bouwstenen van je lichaam. Ze spelen onder andere een belangrijke rol bij het opbouwen,…

Bekijk post
tips-voor-voldoende-eiwitten thumbnail

Pompoen!

Deze grote oranje zon zit boordevol vitaminen en brengt extra kleur in de wintermaanden. Gebruik hem als decoratie of maak er een lekker winterkostje van.

Bekijk post
pompoen thumbnail

Puzzelend de zomer in

Puzzelend de zomer in! Bij Aan Tafel staat het welzijn van de bewoners voorop, daarom delen wij zomerse puzzel-doe-boeken uit bij kleinschalige woonvormen.

Bekijk post
puzzelend-de-zomer-in thumbnail

Maak van elk maaltijdmoment een opkikker

De zorgbehoefte is in deze tijd groot. Het is een uitdaging om elke dag weer een verantwoorde maaltijd te serveren aan bewoners. Aan Tafel helpt je hiermee!

Bekijk post
maak-van-elk-maaltijdmoment-een-opkikker thumbnail

Samen sterk op afstand

Een moeilijke tijd brengt mensen dichter bij elkaar. Maar hoe doen we dit op 1,5 meter afstand? In dit blog tips om samen sterk op afstand te blijven.

Bekijk post
samen-sterk-op-afstand thumbnail

Blijf in beweging

Bewegen is gezond, zeker als we ouder worden. Dagelijks bewegen is één van de belangrijkste sleutels tot een gezonde levensstijl. Naast fysieke voordelen heeft bewegen ook psychische en sociale voordelen. Bewoners in beweging houden is daarom erg zinvol.

Bekijk post
blijf-in-beweging thumbnail

Informatie coronavirus

In heel Nederland gelden maatregelen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Aandacht voor persoonlijke hygiëne en…

Bekijk post
informatie-coronavirus thumbnail

Fingerfood

Fingerfood is de term die in de zorg wordt gebruikt voor maaltijden die gemakkelijk met de hand gegeten kunnen worden. Weten hoe je dit toepast in jouw organisatie?

Bekijk post
fingerfood thumbnail

De bekendste bal van de wereld: de gehaktbal

Wie kent ‘m niet? De klassieke gehaktbal. Culinair adviseur Paul geeft je het geheim van de chef. Zo maak je zelf de lekkerste gehaktbal in een handomdraai.

Bekijk post
de-bekendste-bal-van-de-wereld-de-gehaktbal thumbnail

Lekkerder eten door de juiste sfeer

Hoe zorg je ervoor dat cliënten zich thuis voelen? Wij helpen je op weg met een aantal praktische tips over cliëntbeleving in de zorg.

Bekijk post
lekkerder-eten-door-de-juiste-sfeer thumbnail

Bewaartips voor veilig eten en drinken

Eten en drinken blijft langer goed als je deze op de juiste manier bewaart, maar wat is nou goed? Met deze bewaartips haal je het optimale eruit.

Bekijk post
bewaartips-voor-veilig-eten-en-drinken thumbnail

Het gemak van Aan Tafel

Aan Tafel is er speciaal voor jou. We doen er alles aan om jouw werk makkelijker te maken. Onze bestelomgeving zit dan ook boordevol handige hulpmiddelen.

Bekijk post
het-gemak-van-aan-tafel thumbnail