Categorieën

Maak een keuze uit onderstaande categorieën, of kies voor alle berichten

Alle berichten

Bij Aan Tafel snappen we heel goed dat het iedere dag weer een uitdaging is op je werk. Het valt niet mee om je aandacht te verdelen over je cliënten, daarnaast een keuken te runnen, bestellingen bij te houden, je budget te controleren en ook nog iedere dag iets lekkers op tafel te zetten. We hopen je daarom te inspireren met veel interessante tips en weetjes. Bijvoorbeeld slimme trucs om je keuken makkelijker in te richten, hoe je eten het beste kunt bewaren, wat nu echt gezonde voeding is en hoe je slim gebruik kunt maken van de bestelomgeving van Aan Tafel. In onze blogs lees je iedere keer weer nieuwe inspiratie. We willen vooral dat jij het meeste uit je werk haalt, zodat je meer tijd over houdt voor wat echt telt: je cliënten.

Eieren kleuren met natuurlijke kleurstoffen

Voldoende eiwitten zijn belangrijk bij een volwaardig dagmenu. Hoe leuk is het, met Pasen, dit eitje te kleuren met natuurlijke kleurstoffen?

Bekijk post
eieren-kleuren thumbnail

Eet alle kleuren van de regenboog!

Kijk jij naar de kleuren van groenten en fruit? Hoe kleurrijker, hoe gezonder. Ontdek welke kleuren welke voedingsstoffen bevatten.

Bekijk post
kleurrijke-voedingsstoffen thumbnail

Boodschappen doen én sparen voor mooie cadeaus!

Van Hoeckel breidt Aan Tafel uit met het Aan tafel spaarprogramma! Spaar automatisch mee voor mooie cadeaus voor jouw woongroep.

Bekijk post
spaarprogramma thumbnail

Vegetarische maaltijden uitgelicht

We hebben een uitgebreid assortiment vegetarische maaltijden. Ze zijn zo lekker dat zelfs een vleeseter ervan smult!

Bekijk post
vegetarische-maaltijden thumbnail

6 tips voor een extra vroeg voorjaarsgevoel!

Snak jij ook al zo naar het voorjaar? Wij hebben 6 tips voor je om samen met de bewoners alvast het voorjaarsgevoel in huis te halen.

Bekijk post
6-tips-voorjaarsgevoel thumbnail

Zo maak je met garnering elk gerecht bijzonder!

Ontdek hoe je een kant-en-klaar maaltijd tóch bijzonder kunt maken met garnering. Hier zijn 7 tips van onze culinair coach Marlot.

Bekijk post
7tips-garneren thumbnail

Zo creëer je meer sfeer aan tafel!

Van een warme maaltijd kun je eenvoudig iets speciaals maken. Met deze tips creëer je meer sfeer aan tafel zonder dat het je veel tijd kost.

Bekijk post
8-tips-sfeer-aan-tafel thumbnail

7 x eten voor een goed humeur!

Bepaalde voedingsstoffen kunnen invloed hebben op onze gemoedstoestand. Wij zetten deze opbeurende voedingsmiddelen voor je op een rij.

Bekijk post
eten-voor-een-goed-humeur-7-weetjes thumbnail

Van Hoeckel ontzorgt jou met Aan tafel!

Bij Van Hoeckel willen wij jou alle zorg uit handen nemen rondom het bestellen van de boodschappen en het verzorgen van de warme maaltijd. Dat doen wij met onze bestelomgeving Aan tafel.

Bekijk post
van-hoeckel-ontzorgt-jou thumbnail

Uitgelicht: deze producten maken het je wel heel makkelijk.

In deze nieuwe rubriek lichten we iedere maand verschillende producten uit ons assortiment uit. Deze keer: producten die het je makkelijker maken, doordat ze je veel tijd besparen.

Bekijk post
gemaksproducten thumbnail

Kerst in coronatijd? Zo maak je er tóch een feest van!

Gezellig Kerst vieren lijkt in deze coronatijd misschien een hele uitdaging. Twee experts delen sfeermakende tips om van deze Kerst tóch een feestelijke belevenis te maken.

Bekijk post
kerst-in-coronatijd-zo-maak-je-er-toch-een-feest-van thumbnail

Gezellig samenzijn op afstand

Samen kerst vieren is nu nog wat complexer dan normaal. Download hier inspiratie voor een heerlijk kerstmenu en tips om de maaltijd zo mooi mogelijk op te maken.

Bekijk post
gezellig-samenzijn-op-afstand thumbnail