Informatie coronavirus

informatie-coronavirus thumbnail

We signaleren in onze markt dat er, geheel begrijpelijk, veel vragen leven over de impact van het coronavirus.

In heel Nederland gelden maatregelen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Aandacht voor persoonlijke hygiëne en beperken van sociale contacten spelen hierin een belangrijke rol. Wij volgen de adviezen van het RIVM nadrukkelijk op en hebben dit zodanig georganiseerd dat de continuïteit van onze processen geborgd is.

Ten aanzien van onze levering van eten en drinken aan jullie zorgorganisatie kunnen we je dan ook geruststellen. Ons wijdvertakte en Nederland afdekkend netwerk van 9 Sligro bezorggroothandels en 51 zelfbedieningsgroothandels heeft een grote capaciteit en geeft ons de nodige flexibiliteit en alternatieven voor de dienstverlening naar onze klanten. Door de sluiting van horeca is hier zelfs een overcapaciteit ontstaan waardoor wij over voldoende voorraad en mensen beschikken. Wij kunnen dan ook zorgvuldig aan jouw bestelling en wensen blijven voldoen.

Ook vanuit onze verspartners en productiekeuken Culivers, waar conveniencemaaltijden en maaltijdcomponenten worden geproduceerd, kunnen wij de continuïteit van leveringen borgen en meedenken in een gepaste koelverse of vriesverse oplossing voor jouw zorgorganisatie.

RIVM
Het RIVM is onze bron om de ontwikkeling goed te kunnen volgen en is de basis voor ons beleid en onze aanpak. We adviseren je dan ook om de website van het RIVM te bezoeken. De pagina https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden wordt voortdurend bijgewerkt op basis van de actuele ontwikkelingen.

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem contact met ons op.

Bekijk ook