Zo voordelig mogelijk boodschappen doen én binnen budget blijven? Door bewuste keuzes te maken kom je al een heel eind. En wij helpen je graag een handje met de huismerken in ons assortiment. Zo lukt het jou ook!

Onze productmanager Bas vertelt graag over zijn favoriete producten. Deze maand zet hij in de spotlight … non-food producten: van servet tot stoffer en blik!

Onze productmanager Bas vertelt graag over zijn favoriete producten. Deze maand zet hij in de spotlight … soep: smakelijk, gezond én supermakkelijk!

Onze productmanager Bas vertelt graag over zijn favoriete producten. Deze maand zet hij in de spotlight… het BBQ pakket: de smakelijkste producten voor op de BBQ en eenvoudig te bestellen via de receptentool of de bestellijst ‘BBQ-bestellijst’ in de Aan Tafel bestelomgeving.

In deze hagelnieuwe rubriek licht onze productmanager Bas zorg specifieke producten uit. Deze maand staan de ‘Easy-to-Eat’ tussendoortjes/desserts in de spotlight: smaakvol, eiwit- en energierijk en verkrijgbaar in de smaken framboos en tropical.

Duurzaamheid en gezondheid, dat vinden wij bij Van Hoeckel niet alleen heel belangrijk maar ook vanzelfsprekend. Met Aan Tafel willen wij jou mooie producten bieden, die goed zijn voor de gezondheid én voor de natuur. Verse producten die op een bewuste en liefdevolle manier zijn geproduceerd. Wij vertellen je er graag meer over!

Het is voorjaar en dus komen ook in Nederland weer de heerlijkste groenten van het land. En dat is mooi, want het eten van seizoensgroente heeft een paar belangrijke voordelen. Benieuwd welke dat zijn en welke seizoensgroenten je het beste wanneer kunt eten? Egon Verstraeten, culinair adviseur bij onze verspartner Smeding Groenten en Fruit, vertelt er met passie over.

Minder vlees eten is beter voor onze gezondheid én voor het milieu. Vlees kun je op verschillende manieren vervangen. In onze maaltijden kiezen wij voor de best passende en smakelijkste vleesvervangers. Zo combineren wij het lekkere van de maaltijden met het goede voor de gezondheid én zorgen wij er ook nog eens voor dat het milieu minder wordt belast. Reden genoeg dus om onze nieuwe vegetarische maaltijden uit te lichten. Kleine waarschuwing vooraf: onze vega maaltijden zijn zo lekker dat zelfs een echte vleeseter ervan smult. We zijn benieuwd wat jouw bewoners hiervan vinden!

In deze nieuwe rubriek lichten we iedere maand verschillende producten uit ons assortiment uit. Deze keer: producten die het je makkelijker maken, doordat ze je veel tijd besparen. En dat is mooi! Want jij hebt het al druk genoeg met de zorg voor de bewoners.

Deze grote oranje zon zit boordevol vitaminen en brengt extra kleur in de wintermaanden. Gebruik hem als decoratie of maak er een lekker winterkostje van. Pureer hem als soep, verwerk hem in een stoofpot of maak een pumpkin pie. Met een pompoen kun je alle kanten op.